Digidexo.com

Hvordan gjør jeg Diet Drinks & Shakes i blender?

Hvordan gjør jeg Diet Drinks & Shakes i blender?


Din blender kan gi en verden av muligheter når du er slanking. Fra friske frukt smoothies, morsomt å shakes og til og med kaffedrikker rivaliserende de av Starbucks, vil du aldri føle at du er frata deg selv igjen. Du kan kaste nesten alle ingrediens i blender for et godt måltid eller mellommåltid. Mikse og matche ulike frukt, yoghurt, og andre ikke-fete elementer som karamellsaus eller espresso for noen virkelig unike rister og drikke.

Hvordan gjør jeg Diet Drinks & Shakes i blender?

Morsomme Smoothies og Shakes

Avhengig av hvilken type shake du er ute etter å gjøre deg vil trenge forskjellige ingredienser. For en enkel, sunn smoothie plukke opp litt frisk eller frossen frukt sammen med fettfattig yoghurt og alle naturlige, sukkerfri saft. Bland alle ingrediensene i en blender, tilsett is og kjør til en glatt. Du kan mikse og matche alle forskjellige typer frukt og yoghurt kombinasjoner for å tilfredsstille nesten alle craving.

Hvis du kjører dårlig tid eller ønsker en rask løsning måltid, en pre-laget riste blandingen som Slim Fast eller Special K diett shakes fungerer fint. Hell riste i en blender med litt is og kjør til en glatt. Hvis du har litt ekstra tid, kan du prøve å skjære opp en banan eller kaste i noen av morgenens venstre over kaffe.

Hvis du er ute etter noe søtt, eller kanskje trenger en koffein plukke meg opp, hvorfor ikke prøve en Caramel Mocha Shake. Kombiner en kopp fettfri vanilje yoghurt med 1/4 kopp en sjokolade pre-laget diett shake, 1/2 ts pulverkaffe og is i blender. Topp med lys pisket topping og 2 ss av fettfri karamell topping. Oppskriften gir to rister. Gjør riste enda sunnere ved å tilsette 1/2 av en banan til det for ekstra protein.

Hint

  • Du bør aldri starte en diett diett uten først å rådføre deg med legen din.