Digidexo.com

Akavar 20 50 bivirkninger

Akavar 20 50 bivirkninger


Akavar 20/50 er en urte supplement annonsert som å øke vekttap. Til tross for det faktum at de er naturlige, ingrediensene i Akavar 20/50 utgjør en risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Ingredienser

Fordi Akavar 20/50 er en urte produkt, gjør FDA ikke spore bivirkning rapporter om selve produktet. Imidlertid er tilgjengelig om bivirkninger som oppstår fra de ingredienser i produktet informasjon. Ingrediensene i Akavar 20/50 er ikke offentliggjort av produsenten, men rapporteres å inkludere xantin, grønn te blad, yerba mate, guarana, ingefær, kola nut og tibetansk ginseng, ifølge DietsInReview.com.

Typer av bivirkninger

Grønn te, guarana, tibetansk ginseng og kola nut forårsake bivirkninger nervøsitet, søvnløshet, hodepine, oppkast, øresus, eller rastløshet hos noen pasienter, melder RxList. Både kola nut og guarana utgjør en risiko for uro og angst, mens bruk av grønn te og tibetansk ginseng kan føre til svimmelhet eller endringer i humør.

Legemiddelinteraksjoner

Kombinasjonen av grønn te eller guarana og amfetamin som phentermine og metylfenidat forårsake farlige økninger i hjertefrekvens og blodtrykk, advarer RxList.

Risiko

Grønn te utgjør en risiko for kramper, forvirring og leverproblemer, advarer RxList. I sjeldne tilfeller er bruken av Tibet ginseng resulterer i Stevens-Johnson syndrom, en livstruende hudlidelse.

Betraktninger

Hvis du er gravid eller ammende, planlagt for kirurgi i løpet av de neste to ukene eller har hatt leversykdom, alvorlig anemi, hypertensjon, glaukom, angstlidelse, hjerteproblemer, glaukom, osteoporose, blødningsforstyrrelser, diabetes, hormonfølsom kreft som eggstokkene eller brystkreft, endometriose, livmor fibroids, organtransplantasjon, schizofreni, multippel sklerose, lupus, leddgikt eller eventuelle auto-immune sykdommer, kan det ikke være trygt for deg å ta Akavar 20/50 på grunn av dets bivirkninger, advarer RxList .