Digidexo.com

Hva er forsterket naturlig progesteron?

Hva er forsterket naturlig progesteron?


Når en pasient er progesteron nivåene er lave nok til å true henne kroppens hormonelle balanse med østrogen, kan en lege skrive en resept for naturlig progesteron for å bli fylt på en compounding apotek.

Progesteron rolle i kroppen

Progesteron er et hormon kroppen gjør fra kolesterol for å regulere forplantningssyklusen og andre kroppsfunksjoner. Naturlig progesteron er en bio-identisk form av hormonet lab forskerne kan produsere fra diosgenin, en plante molekyl som finnes i vill yams og soyabønner, som har samme molekylstruktur som internt produsert progesteron.

Over-the-Counter vs forsterket

Mens det er flere standard dose progesteron produkter i butikkhyllene, forbindelser en farmasøyt naturlig progesteron i en konsentrasjon for å møte pasientens individuelle behov, i samsvar med resept fra lege.

Depot Application

Farmasøyter kan sammensatte naturlig progesteron som en krem ​​som absorberer inn i fettlaget under huden.

Oral administrasjon

En compounding apotek kan forberede mikronisert, slow-release progesteron piller. Farmasøyten kan også forberede resept for administrasjon under tungen.

Fordeler

Forsterket naturlig progesteron, laget uten fyllstoff som finnes i over-the-counter-produkter, kan være mer effektiv ved behandling av subtile hormon ubalanser, sier helse-ekspert John R. Lee, forfatter av "naturlig progesteron-Det flere Roller av en bemerkelsesverdig hormon."