Digidexo.com

Benadryl BivirkningerBenadryl er en populær merkevare av over-the-counter behandling for allergier. Benadryl aktive ingrediensen er et sammensatt kjent som Diphenhydramine. Benadryl har flere forskjellige typer allergi medisiner tilgjengelig for publikum. Barneallergi Formula av Benadryl gir allergi lettelse for barn. Andre barnas produkter er Benadryl Itch Stick eller Anti Itch Gel som behandler insektsbitt. Voksen formler er Benadryl Dye Gratis Allergi Liqui-Gels, Quick Løs Strips, CapGels, UltraTabs og KapSeals. Når kroppen skaper histaminer som svar på en allergi trigger som katten hår eller pollen, vil histaminer gi en person allergisymptomer. Noen av disse symptomene er nysing, hoste og rennende øyne. Difenhydramin er et antihistamin som hindrer disse allergisymptomer oppstår.

Døsighet

Fordi Benadryl ble utlevert før dannelsen av Food and Drug Administration, er selskapet ikke forpliktet til å gi prosenter på sine bivirkninger. Imidlertid er det faktum at Benadryl forårsaker døsighet klart henhold til sine egne advarsler på sine narkotika. Døsighet, søvnighet og tretthet er de vanligste rapporterte bivirkningene av pasienter. Kjøring mens du tar Benadryle ikke er oppmuntret som det kan gjøre deg for trøtt til å kjøre. Pasienter som tar medisiner bør ikke ta beroligende midler eller drikke alkohol, da dette kan høyne den søvnige bivirkning.

Allergiske Reaksjoner

Mens Benadryl hevder bare en liten del av folk som tar produkt opplever alvorlige allergiske reaksjoner, men de kan være alvorlige. En allergisk reaksjon på Benadryl bør mistenkes hvis du opplever hevelse i ansiktet, inkludert tungen eller leppene. Hvis du har problemer med å puste, utvikle elveblest eller andre utslett bør du kontakte krisepersonell umiddelbart. Dette er alle tegn på alvorlige bivirkninger og kan også utvikle seg til livstruende problemer.

Tørrhet

Benadryl fungerer ved uttørking rennende bihuler og hindrer utvikling av overflødig slim. På grunn av at produktet kan i tilfeller forårsake tørrhet i munnen, øynene eller nesen. Du kan bli tørst og bihulene kan føle stiv eller svært tørr. Cotton munn eller tørr munn er fellesbetegnelse for denne bivirkningen. Du kan være i stand til å unngå denne bivirkningen hvis du redusere dosen din.

Oppstemthet

Oppstemthet og hyper oppførsel er bivirkninger som kan oppleves når du tar noen av de forskjellige merker av Benadryl. Selv om denne bivirkningen opptrer regelmessig hos barn, kan det også påvirke voksne også. Nervøsitet og skjelving er også tegn til denne bivirkningen. Disse bivirkninger er fremstilt ved virkningen Benadryl har på noen menneskers nervesystemet.

Problemer med vannlating

Problemer med vannlating er en annen bivirkning av Benadryl. Noen menn som tar medisiner også rapportere en forstørret nedbrutt som en bivirkning. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, bør du rapportere dem til legen din umiddelbart.