Digidexo.com

Cayenne Pepper Fakta

Cayenne pepper er avledet fra tørket chili peppers og blir ofte brukt som mat krydder. Paprika kommer fra capsicum frutescens anlegg og kan gjøres til et pulver, eller kan tilsettes helhet, i strimler, terninger biter eller biter, til mange oppskrifter.

Identifikasjon

Cayenne anlegget produserer pods eller paprika som har en viktig ingrediens som heter capsaicin, et kjemisk stoff som gir paprikaene deres hotness og fører den eksplosive og varme fylt reaksjon mange mottar afer bare en liten smakebit av pepper.

Fordeler

Regelmessig inntak av kajennepepper kan føre til forbedret blodsirkulasjon, lindring av hjerteinfarkt, kramper, åreknuter, forstoppelse, allergier, sår hals og tannpine.

Betraktninger

Urte kosttilskudd er merket med varme enheter av 40.000, 60.000 eller 90.000. Jo høyere tall, jo mer effekt supplement vil ha og likeledes spesialister oppfordre deg til å unngå de utpekte 30.000 varme enheter eller mindre. De er blitt funnet å være svakere og mer lett forurenset.

Effekter

Ved inntak av cayenne pepper, tar en øyeblikkelig reaksjon sted i munnen, som varsler hjernen som noe krydret-hot er på vei til magen. Som et resultat blir fordøyelsesorganet som allerede er fremstilt, på forhånd, for å motta og begynne fordøyelsesprosessen av pepper og dens ingredienser.

Typer

Cayenne er bare ett av en rekke chilipepper som brukes som mat krydder og inneholder capsaicin. Andre inkluderer jalapenos, habaneros og chile de Arbol.

Misforståelse

Hot Peppers er ofte antatt å være årsaken til magelidelser, som sår; Men, er det motsatte sant. Fordi cayenne pepper dreper bakterier i magen, forskere knytter nå den til sår forebygging.

Expert Insight

I "De helsemessige fordeler av Cayenne," forfatteren John Heinerman, PhD, forklarer at capsaicinoids er forbindelsene som gjør Cayenne Peppers varme til smaken. Han refererer nordihydrocapsaicin, den mildeste sammensatte, som bare er halvparten så varmt som capsaicin og dihydrocapsaicin --- de to mest intense forbindelser. Homodihydrocapsaicin sies å være mer subtil enn de tre andre ved at hotness er ikke følte umiddelbart, men minutter etter inntak, nummenhet og brenning innhente munn, tunge og svelg.