Digidexo.com

Hvordan bruke Wild Yam Cream for prevensjon

Hvordan bruke Wild Yam Cream for prevensjon


Det kan være lurt å komme seg bort fra plast enheter og syntetiske hormoner av dagens prevensjon og prøve noe naturlig, basert på gammel visdom. Wild yam (Dioscorea villosa) har vært spioneringen av noen moderne jordmødre og naturmedisinere som en naturlig metode for prevensjon. Wild yam har mange gode krampeløsende bruksområder, men det er ingen bevis på at du effektivt kan bruke det for prevensjon. Likevel, hvis du er villig til å eksperimentere på deg selv og akseptere risikoen for at wild yam kanskje ikke fungerer i det hele tatt, så kan du lett kjøpe wild yam kremer som, selv om de ikke hindre graviditet, kan ha andre fordeler.

Hvordan bruke Wild Yam Cream for prevensjon

•  studere fakta om wild yam bruk for prevensjon. Jordmor Willa Shaffer skriver at hun har anbefalt den til sine pasienter med god effekt. Men University of Maryland melder at det har ingen kvinnelige reproduktive annet enn å lette menstruasjonssmerter og muligens til å motvirke effekten av østrogenbehandling fordeler. Noen tilhengere av urtemedisin tror wild yam kan fungere for prevensjon fordi den inneholder diosgenin, en phytoestrogen som kan kjemisk omdannet til hormonet progesteron. Diosgenin ble brukt i laboratoriet for å gjøre de første p-piller i 1960, men menneskekroppen kan ikke konvertere diosgenin i wild yam i progesteron på egen hånd. Uten at kjemisk konvertering, kan phytoestrogen i wild yam gjøre noe for menneskekroppen.

Kjøp wild yam krem hvis du fortsatt ønsker å prøve wild yam for prevensjon og er villig til å akseptere risikoen for graviditet. Kremen er en fin måte å bruke urt, som er lett absorberes gjennom huden og direkte inn i blodbanen. Du kan også bruke den i te eller tablettform.

Kjøp et wild yam krem som sier at det inneholder "naturlig progesteron." Dette er en syntetisk formulering som er kalt naturlig fordi den er identisk med human progesteron (medroksyprogesteronacetat). Denne typen wild yam krem ​​kan være mer nyttig for ditt formål.

Påfør vill yam krem to ganger om dagen til en av de følgende myke deler av kroppen: innsiden av de øvre armer (en om gangen), bryst (en om gangen), mage, sete (en om gangen), og innsiden og baksiden av lårene (én om gangen). Rotere hver dag fra ett område til det neste, og begynner med det øverste området ned til det laveste, og roter tilbake til det øverste området. Bruke beløpet som er angitt på beholderen for valgt merkevare av krem.

Kombiner wild yam krem med en annen metode for prevensjon i to hele menstruasjonssykluser før du bruker det alene. Mens du bruker wild yam krem, fortsetter kroppen å normal eggløsning. Det er ingen bevis for hvordan eller hvorfor diosgenin kan fungere for prevensjon, men hypotesene er at det fungerer ved å gjøre egget sterilt eller ved jevning ytre membran av eggcellen så sperm ikke kan trenge gjennom. Siden ingenting er bevist, i det minste gi kroppen din tid til å bygge opp en konsentrasjon av diosgenin før forventer det å arbeide for dette formålet.

Hint

  • Antibiotika kan negere noen prevensjons effekter av wild yam krem.