Digidexo.com

Ovitrelle Instruksjoner

Ovitrelle Instruksjoner


Ovitrelle er et registrert varemerke for EMD Serono (biofarmasøytiske avdeling av Merck KGaA, en tysk verdensomspennende farmasøytisk selskap) for en injeksjon form av humant choriongonadotropin (hCG) produseres via rekombinant DNA-teknologi. Dette naturlig hormon anvendes i fertilitetsbehandling. Det hjelper menneskelige egg er ferdig med modning og stimulerer eggstokkene til å frigjøre dem. Det utløser også produksjon av progesteron, hormonet som forbereder livmoren for implantasjon av et befruktet egg. Pasienter som gjennomgår fertilitetsbehandling injisere Ovitrelle subkutant (like under huden) med en ferdigfylt sprøyte.

Ovitrelle Instruksjoner

Forberedelse

•  Ta den ferdigfylte Ovitrelle sprøyten ut av kjøleskapet. La den varmes opp til romtemperatur.

Vask hendene i varmt såpevann. Tørk dem på en ren klut håndkle eller tørkepapir.

•  Hold sprøyten med nålen pekende oppover. Fjerne hetten. Hold nålen steril: ikke røre den eller lar den berøre noe.

Trykk på sprøyten inntil noen bobler stiger til toppen. Husk å hold sprøyten med kanylen pekende oppover. Skyv stempelet forsiktig ned til en liten dråpe av væsken begynner å komme ut i slutten av nålen.

Finn et sted i nedre del av magen i nærheten av navlen, men minst en tomme unna. Fjerne desinfeksjonskompressen fra emballasjen. Rengjør din valgte injeksjonsstedet med pinnen. La alkoholen fordampe.

Injeksjon

6. Hold sprøyten i en hånd med spissen av pekefingeren på enden av stempelet, tommelen på den ene siden av sprøyten og de ​​andre fingrene på den andre siden. Knip huden på injeksjonsstedet og holde den fast.

Sett hele nålen inn i huden med nålen pekende opp på en 45 til 90 graders vinkel. Ta den andre hånden ved injeksjonsstedet, og skyv stempelet sakte og jevnt til all medisin injiseres. Ikke hastverk.

8. Trekk ut kanylen fra huden din når du har injisert all medisinen. Trykk på injeksjonsstedet med en kompress. Plasser en ren stykke gasbind på injeksjonsstedet hvis blødningen fortsetter lenger enn noen få minutter. Klipp et stykke bandasje tape og fest gasbind til magen.

Åpne din skarpe gjenstander avfallsbeholder og kast sprøyten. (Din beholder for skarpe gjenstander er den rød plastboks legen din ga deg for deponering av nåler og andre skarpe medisinsk avfall.) Ikke bruk sprøyten eller la noen andre å bruke eller ta på den. Når det er blitt brukt, er det ikke lenger sterilt.

Følg eventuelle andre instruksjoner legen din har gitt deg for hva du skal gjøre etter at Ovitrelle injeksjonen. Kontakt legen din hvis du trenger ytterligere retninger.

Hint

  • Hvis du er usikker på hvordan å administrere injeksjonen, spør din lege eller annet helsepersonell for å demonstrere riktig teknikk for deg.
  • Pass på at du forstår og kan gjenkjenne noen bivirkninger av dette eller noen andre medisiner. Hvis du opplever ubehag eller andre bivirkninger, kontakt legen din umiddelbart.
  • Fabrikanten angir disse prosedyrene som bare for bruk i USA