Digidexo.com

Kegel øvelser for forstoppelse

Forstoppelse er et problem som får svært lite oppmerksomhet, til tross for at det påvirker nesten alle på et tidspunkt i løpet av livet. De fleste mennesker som lever med forstoppelse lider i stillhet, å ty til dose etter dose over-the-counter medisiner i håp om å kurere sykdommen sin. For dem som er så plaget, er det håp - du trenger ikke stole på medisin for å løse dine problemer lenger. Konsekvent praksis av Kegel øvelser kan bidra til å lindre dine bekymringer.

Kegel øvelser

Kegel øvelser ble oppfunnet av Arnold Kegel, og ble opprinnelig utviklet for å hjelpe personer med inkontinens. Kegels har blitt anbefalt for en rekke andre bruksområder siden starten - alt fra å krydre opp en kjærlighet liv til å hjelpe personer som lider av forstoppelse.

Kegels arbeide ved å styrke musklene i bekkenbunnen, som er en "fishnet" struktur av muskler som går fra forsiden av bekkenet til anus. Normalt er disse musklene sjelden brukt og kan bli slakk over tid. Men gjennom rutinemessig praksis av Kegel øvelser, muskel tone i denne regionen kan bli dramatisk forbedret, bidrar til å kurere de nevnte forhold.

Utføre Kegels

Mange har problemer med å finne de riktige muskelgrupper for å utføre Kegels. Den enkleste måten å finne dem er ved å forstå at dette er de musklene som brukes til å stoppe en strøm av urin midtstrøms. Til tilstanden selv å mentalt føler disse musklene som arbeider, stoppe og starte flyten av urin flere ganger neste gang du trenger å bruke toalettet. Å gjøre dette i løpet av flere dager vil gjøre deg til en ekspert på å engasjere bekkenbunnsmuskulaturen på kommando.

Når du har tilstrekkelig bevissthet om muskler involvert, sitte på kanten av en stol med hendene på bena. Pust dypt inn, føler magen utvide og musklene i bekkenbunnen vasken. Som du puster ut, forsiktig stramme bekkenbunnsmuskulaturen, oppdra dem oppover i magen. Hold denne stillingen mens du puster ut, deretter inhalere og slipp, gjenta syklusen. Utfør 10 til 20 Kegels per økt, sikter til flere økter i løpet av dagen for maksimalt utbytte. Øv hver dag. Etter noen dager til noen uker, vil du merke dine forstoppelse problemer er kraftig forbedret.

En avansert Variasjon

Når du er komfortabel å utføre normal "Kegel" og har sett forbedringer, kan du prøve denne avanserte varianten. Klem bekkenbunnsmuskulaturen, holder i 1 sekund før du slipper. Slapp av i 1 sekund. Nå presse bekkenbunnsmuskulaturen igjen, holder i 2 sekunder før du slipper. Hvil i 2 sekunder. Fortsett på denne måten til du kan holde en sterk kontraksjon i 10 sekunder eller mer. Dette vil ta utviklingen av bekkenbunnsmuskulaturen til neste nivå. Lykke til.