Digidexo.com

Hvordan behandle hårtap med Aromaterapi

Hvordan behandle hårtap med Aromaterapi


Håravfall har mange varierte årsaker, inkludert, genetikk, hormonelle endringer eller medisinske problemer og kan være et problem for kvinner og menn, og i vår kultur mange mennesker gjøre omtrent alt for å unngå hårtap. Men aromaterapi gir håp for noen mennesker som lider av hårtap.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din før du bruker aromaterapi å behandle hårtap. De kan være lurt å undersøke hvorfor du mister håret, da dette kan indikere en helse problemet. De kan også føle at aromaterapi kanskje ikke fungerer for deg og har andre forslag til behandling av hårtap.

Kombiner essensielle oljer. Bland to dråper timian, tre dråper lavendel, tre dråper rosmarin, tre dråper Cedrus atlantica og to dråper Atlas Cedar Wood til å frakte olje på tre ml jojoba og 20 ml av grapeseed olje. Skotske hudleger hatt gode resultater i behandling av hårtap ved hjelp av denne kombinasjonen i løpet av syv måneder.

Prøv andre essensielle oljer som har blitt brukt for behandling av hårtap som Bay, Cedarwood, grapefrukt, jojoba olje, sitron, romersk kamille og Ylang Ylang. Pass på at du kombinerer essensielle oljer med en transportør olje som grapeseed olje før du masserer inn i hodebunnen.

Gni eller massere aromaterapi blandingen inn i hodebunnen i to minutter. Masserer hodebunnen i behandling av hårtap er avgjørende.

Pakk hodebunnen med et håndkle og la på over natten.

Skyll hodebunnen med en mild sjampo i morgen.

Tips og advarsler

  • Snakk med legen din om du bruker rosmarin olje hvis du har høyt blodtrykk som det kan øke blodtrykket.
  • Alltid fortynne essensielle oljer i en transportør olje, og aldri bruke eteriske oljer rett.
  • Skyll av den essensielle oljen og bruker mindre eller ikke bruke det igjen hvis du føler noen brenning eller irritasjon.
  • Snakk med legen din før du bruker eteriske oljer hvis du har sensitiv hud.