Digidexo.com

Hvordan få et lutealfase varer lenger

Hvordan få et lutealfase varer lenger


En kvinnes månedlige syklus har to faser som utgjør tiden mellom menstruasjonene. Den første fasen oppstår mellom menstruasjon og eggløsning - kalt follikkelfasen. Den andre fasen oppstår mellom eggløsning og menstruasjon - kalt lutealfasen. Det er i løpet av lutealfasen at et befruktet egg vil flytte fra egglederen til livmoren til implantatet inn i livmorveggen. Hvis lutealfasen er ikke lenge nok, vil det befruktede egget ikke har tilstrekkelig tid til å feste seg og en graviditet kan mislykkes. Ved å øke lengden av den luteale fase vil øke implantasjon suksess.

Bruksanvisning

•  Ta vitamin B6 hver dag for å forlenge lutealfasen. Anbefalt dosering i området på 50 til 200 mg. Mange kvinner ser lutealfasen øke med flere dager i løpet av den første måneden eller to med å legge B6 til kostholdet.

Bruk over-the-counter progesteron krem for å øke lutealfasen. Påfør mellom ¼ ts. og ½ ts. krem på innsiden av underarmen, på innsiden av låret, halsen eller brystet området i morgen og kveld. Begynn å påføre kremen umiddelbart etter eggløsning og fortsette å bruke det før menstruasjon begynner, eller inntil den tiende svangerskapsuke ved graviditet. Alternere de stedene hvor du sprer progesteron krem ​​hver gang.

Ta opp til 1000 mg av røde bringebær blad daglig under hele måned for å forlenge lutealfasen. Fordi røde bringebær blad forbedrer livmorslimhinnen, kan det gjøre lutealfasen lenger. Red bringebær blad er trygt å fortsette å ta gjennom en graviditet, inntil omtrent en måned før levering.

Legg Vitex agnus kaktus til kosthold, tar 1000 mg hver dag gjennom hele månedlige syklus. Vitex kan bidra til å balansere forholdet mellom østrogen og progesteron, som kan forlenge lutealfasen. Kombinere Vitex med røde bringebær blad kan produsere gode resultater i å forlenge en lutealfase for unnfangelse.

Oppsøk lege dersom disse tiltakene ikke gir tilfredsstillende resultater. En lege kan forskrive progesteron stikkpiller for deg å bruke under lutealfasen for å gjøre det lenger.