Digidexo.com

L-tryptophan Effects

L-tryptofan er en urte medisiner som brukes til å behandle en rekke plager inkludert søvnløshet, depresjon, angst, premenstruelt syndrom, og ADD. Ikke alle anvendelser av denne medisinen har blitt godkjent av FDA, og det kan anvendes i behandling av andre symptomer samt. Som med de fleste medisiner urte, er det en rekke av bivirkninger forbundet med bruk av dette medikament.

Vanlige bivirkninger

Som nevnt, er det visse bivirkninger forbundet med å bruke denne medisinen. Noen av disse bivirkningene er halsbrann, munntørrhet, gass, oppblåsthet, gass, oppkast, diaré, tretthet, hodepine, appetitt endringer, og mangel på koordinering. Mens disse er ansett som de mest vanlige bivirkninger forbundet med bruk av stoffet, de bare påvirker et lite antall brukere.

Alvorlige bivirkninger

Dessverre er det også en rekke alvorlige bivirkninger som kan komme som et resultat av bruk av L-tryptofan. Noen av disse bivirkningene er alvorlige muskler smerter, nummenhet, svakhet, brennende smerter, rykninger muskel bevegelser, pustevansker, uregelmessig hjerterytme, og gulning eller uttørking av huden. Disse bivirkninger er også meget sjeldne og ikke påvirker et stort antall brukere.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Denne medisinen har vært kjent for å forårsake økt svimmelhet og søvnighet hos noen brukere. Som et resultat anbefales det ikke å bruke hvilken som helst type av maskiner (inkludert bil) ved bruk av denne medisinen. Ta kontakt med legen din dersom du lider av noen av følgende plager: leversykdom, nyresykdom, en muskelsykdom, eller eosinofili. Det er foreløpig ukjent om denne medisinen har en skadelig effekt på det ufødte barnet, så ekstrem forsiktighet må utvises.

Bruk

Bruk alltid denne medisinen i direkte forbindelse med legens ordre og aldri i doser større enn det som er anbefalt på etiketten. Legen din vil ta hensyn til din vekt og symptomer, og derfra vil gi deg en anbefaling om hvilken dose som er riktig for deg. Medisinen gis i tablettform og bør tas sammen med mat. Oppbevar alltid legemiddel ved romtemperatur og bort fra kilder til fuktighet.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de nevnte bivirkninger, kontakt din lokale lege for en justert behandlingsmetode. Ved mistanke om overdose, kontakt ditt lokale giftkontrollsenter og leder direkte til nærmeste legevakten. L-tryptophan er ment i behandling av de ovennevnte plager med konsultasjon av en lege, og bør aldri brukes recreationally.