Digidexo.com

Hvordan du kan overvinne frykt for kakerlakker

Hvordan du kan overvinne frykt for kakerlakker


Overvinne frykten for kakerlakker kan gjøres ved hjelp av en rekke anbefalte teknikker. Som mange mennesker din motvilje for kakerlakker kan kreve hjelp til å overvinne din frykt hvis det får deg til å oppleve symptomer som panikk eller unngåelse av visse steder. Du kan unngå en infisert av kakerlakker ved å holde kjøkken områder ren og lagring av mat i lukkede beholdere.

Bruksanvisning

•  Praksis avslappende pusteøvelser ved å inhalere dypt og hunching skuldrene. Hold pusten i et sekund før du slipper, mens du slapper av skuldrene. Som du puster føle noen spenning eller angst smelte ut av deg og i bakken. Gjenta pusteøvelse til du føler deg helt rolig. Bruk denne øvelsen som du øver eksponeringsterapi (trinn 2).

Utsett deg selv for et fotografi av en kakerlakk. Se på og ta på fotografiet mens du puster rolig til du ikke lenger føler redd. Nå gå videre til å se på og berøre en plastmodell av en kakerlakk til du ikke lenger føler redd.

Se en annen person som ikke er redd for kakerlakker som de utrydde en kakerlakk som de finner i hjemmet. Du kan også se noen håndtere et kjæledyr kakerlakk. Det er viktig at den personen du ser er selvsikker og rolig rundt kakerlakker. Helpguide.org anbefaler denne øvelsen, som det refererer til som deltaker modellering. Ideen med øvelsen er å vise deg sunne måter du kan håndtere en situasjon heller enn å bli engstelig.

Søk profesjonell hjelp ved å arrangere en konsultasjon med en hypnoterapeut i ditt område. Ifølge NaturalBloom.com, kan hypnoterapi brukes til å stoppe tankene dine fra assosiere kakerlakker med frykt og i stedet ser på dem som noe ikke-truende, som du kan forholde seg til i et rolig og moden måte. Når du velger en hypnoterapeut sikre at de er sertifisert ved å be for den profesjonelle kroppen de tilhører, slik som Hypnoterapi Association eller Nasjonalt råd for Hypnoterapi. Sjekk med organisasjonen for å sikre at terapeuten er legitim.