Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Pollen

Hvordan bli kvitt Pollen


Pollen er en støv-lignende stoff som produseres av blomstrende planter. Pollen består av utallige forsvinnende partikler som flyter i luften og omfordeles til atmosfæren via luftstrømmer og vind. Pollen kan forårsake allergiske reaksjoner hos dem som er mottakelige og bli kvitt pollen er ingen enkel oppgave. Redusere og eliminere pollen krever å gjøre endringer i dine egne vaner og rutiner.

Bruksanvisning

•  For å holde pollen fra å komme innendørs, lukke alle vinduer og dører i løpet av våren og sommeren når pollen er i luften. Lukk bilvinduene mens du kjører. Slå på klimaanlegget for å holde kjølig og hjelpe filter pollen fra luften.

Vask hendene med varmt vann og såpe så snart du kommer inn fra utsiden. Unngå at pollenutsatte klær i soverommet klær hemmer. Ta dem direkte til vaskemaskin. Vask og tørk klærne ved hjelp av innendørs apparater - og ikke drapere klær ute til tørk.

Ta en dusj og skifte til friske klær hvis du har vært ute for en lengre periode.

Bruk en luftrenser i din egen stue eller soverom. Betjene en luftfukter i stua - i forbindelse med luftrenseren - som fanger opp og fjerne mikron av støv og pollen hvis du har svært sensitive allergier.