Digidexo.com

Hjem rette for Sinus & Chest Congestion

Sinus og brystet lunger kan være mer enn irriterende. Kronisk lunger kan føre til infeksjon, og symptomene på lunger kan forårsake problemer med å puste, noe som er skremmende. Over tid, kan kronisk overbelastning utarme energi og føre til redusert følelse av velvære. Konvensjonell behandling fungerer noen ganger, men for å holde lunger i sjakk, det lønner seg å ha noen hjemme rettsmidler tilgjengelig.

Steam

Innånding av damp fukter nasal og luftveier, krymper hovent vev og løsne lunger. Inhalert damp kan tas i form av et varmt bad eller dusj, stående i rommet med en varm dusj kjører, eller puste inn dampen fra en kopp te. Parfyme oljer som rosmarin, peppermynte og eukalyptus kan også anvendes med damp. Ifølge Bølgelengder Natural Health, for å forberede en damp som et middel for lunger, hell 4-6 kopper kokende vann i en stor glassbolle. Plasser et par dråper olje av valget i bollen og hold hodet over bollen .. Et håndkle over hodet vil bidra til å holde dampen konsentrert. Pust inn langsomt og dypt og puster. Gjør dette i ca 15 minutter. (Hvis varmen er for mye, pop hodet ut kort og CV.) Hvis du liker å ta varme bad, kan du legge oljer til vannet. Ikke ta essensielle oljer internt eller sette dem direkte på huden din.

Diett

Som et middel for lufttetthet, spise krydret mat (husk hvordan det gjør nesen løp?). Hvitløk og løk har anti-infeksiøs egenskaper som både kan rette og forhindre infeksjon forårsaket av lunger. Honning lindrer hoste. Ingefær, grønn te og fennikelfrø avlaste lunger og hoste. Mat rik på vitamin C er også kjent for å lette lunger og hindre den fra repeterte på grunn av deres antihistamin egenskaper. Disse inkluderer sitrusfrukter, jordbær, rød paprika og grønne bladgrønnsaker som brokkoli, spinat og grønnkål. Det er alltid nyttig å drikke ekstra vann siden alt fungerer bedre når vi er godt hydrert.

Andre behandlinger

Varme brukes til pannen og neseryggen kan lindre sinus lunger og vil berolige ubehag. Kommersielt forberedt brystet gnir kan også avlaste lunger i både hodet og brystet. Reiki, en hands-on energi healing praksis, kan være en effektiv hjem rette for lunger. En annen hjem middel for å prøve er akupressur, som gjelder touch til "utløser" punkter på kroppen for å stimulere healing.