Digidexo.com

Over-the-Counter Ørevoks fjerning

Over-the-Counter Ørevoks fjerning


Ørevoks er et problem for mange mennesker. Mens ørevoks er utformet som en defensiv mekanisme av kroppen for å hindre bakterier og rusk fra å komme inn gjennom øregangen, kan det bli komprimert i kanalen og forårsake smerte og tap av hørsel. Det finnes flere forskjellige måter å rense ørevoks og mange foretrekker over-the-counter medisiner.

Drops

De fleste øre medisiner bruker vanning som metode for valg og kommer i flytende form. De blir administrert til øret via en liten dråpe applikator. De fleste løsninger bruker en kombinasjon av hydrogen-peroksyd eller karbamyl peroksyd og vann for å løsne herdet voks.

Murine ørevoks fjerning System er en av de mer populære alternativene på markedet og krever omtrent fem dråper per øre per program. Den Debrox Ørevoks fjerning systemet også har vært godt gjennomgått og brukere har rapportert gode resultater.

Stearinlys

Øret lys har vunnet popularitet de siste årene. Ideen er å plassere en spesialdesignet stearinlys inn i øret og tenne veken. Et vakuum dannes mellom bunnen av lyset og trommehinnen, og, som et resultat, blir voks suges ut av ørekanalen og setter seg fast til bunnen av lyset.

Dette er en kontroversiell behandling og noen mennesker har sverget ved det, mens andre har avvist det som en spøk. Lysene er generelt kjegle formet og laget av bivoks. Wally Natural Products All-Natural Ørelys er et populært merke, men hvis du prøver å bruke det, har en annen person til stede for å hjelpe deg fordi du gjør det selv øker oddsen for stearinen får i øret og forårsaker blokkering eller brannskader.

Hjem Utbedring

Den mest grunnleggende hjem middel er å helle en liten mengde varmt vann inn i øret for å prøve å spyle ut voksen. Varmt vann er anbefalt fordi varmen kan bidra til å bryte opp voks og kaldt vann settes inn i øret kan være et sjokk for din likevekt og føle deg kvalm.

Ved hjelp av en dråpe eller to av babyolje i hvert øre en gang eller to ganger i uken bidrar til å bryte opp voks og smører kanalen så voksen kan gli ut lettere.

Blanding eddik med vann og hydrogenperoksid i en 1: 1: 2-forholdet er en nyttig hjem middel som kan bidra til å fjerne voks. Etter noen dager i peroxide løsning, sprute litt varmt vann i øret for å skylle den, og deretter bruke en bomullsdott og bearbeid den med isopropanol. Klem bomullsdott til å slippe en liten mengde av alkohol i hvert øre og la det renne ut. Dette fjerner eventuelle gjenværende voks og hjelper tørke ut kanalen.