Digidexo.com

Hvordan avlaste Fluid i Ører

Væskeansamling i ørene kan føre til øreverk og ubehag, og kan påvirke evnen til å høre. Til slutt, væsken sannsynligvis vil føre til en ørebetennelse, en tilstand lett behandles av lege. Hvis væske fortsetter å bygge opp på innsiden av ørene, kan det sprekke og væske lekker ut av mellomøret. For å hindre at dette skjer, er det muligheter for å avlaste væske i ørene.

Hvordan avlaste Fluid i Ører

Vent og se. Væskeansamling i ørene vanligvis løser seg i omtrent en uke uten noen medisinsk intervensjon. Hvis væskeansamling er så ille at væske begynner å lekke ut i mellomøret, det er fortsatt ingen grunn til alarm. Øret infeksjoner som forårsaker øret for å lekke væske vanligvis løse seg selv innen tre dager. Du kan oppleve ubehag mens du vente det ut, men til slutt tid vil avlaste væske i ørene. Hvis du velger å vente og se, kan du vurdere å gå til legen etter at symptomene går bort for å sørge for at alt ser sunt.

Ta en antibiotika foreskrevet av lege. Antibiotika kan bidra til å bekjempe infeksjonen forårsaket når væske bygger seg opp i ørene. Væskeansamling i øret oppstår når flimmerhårene som linje øretrompeten blir inaktive. Tar erytromycin antibiotika kan bidra til å stimulere flimmerhårene, oppmuntre væske til å renne.

Prøv å lindre smerten med over-the-counter smertestillende medikamenter. Antibiotika vil hjelpe å bli kvitt infeksjonen, slik at væsken å renne i øret, men antibiotika ikke ta vare på ubehag forårsaket av væskeansamling. Ta ibuprofen eller paracetamol for å lindre smerte mens du venter på væske til å renne.

•  Vurder kirurgi. Hvis ørebetennelser er en kronisk problem, oppstår flere ganger i løpet av et år, spør legen din om en trykkutjevning eller tympanostomy tube. Leger kan sette inn en tube i hvert øre som åpner opp øretrompeten, slik at væsken å renne gjennom røret i stedet for å bygge opp og forårsake infeksjon. Kirurgi er meget effektivt med minimale bivirkninger. Men, det er bare for folk som har kronisk væske bygge opp i øret.