Digidexo.com

Ørebetennelse Hjem Utbedring Fluid

Øret infeksjoner er en vanlig sykdom blant barn. De er smertefullt og kan føre til feber, bihulebetennelse, hørselstap og vansker med å lære hvis den ikke behandles. Med den økende populariteten til naturlig levende, er flere mennesker velger for en "grønn" alternativ til syntetiske reseptbelagte behandlinger. Barn er mer utsatt enn voksne til ørebetennelser og væsker er lettere for dem å bruke enn medisiner i tablettform.

Echinacea Goldenseal

Echinacea goldenseal er tilgjengelig på skjær form. Dette er en av de ledende naturlige antibiotika på markedet. Kombinasjonen av urter bidrar til å forbedre og øke kroppens naturlige immunsystem til å bekjempe infeksjoner. Det er også en naturlig rensemiddel, sending av urenheter, toksiner, og smittsomme organismer i avfallet eliminering systemet og ut av legemet. Denne tinktur kan tas gjennom munnen tre ganger om dagen.

Varm Onion Juice

Varm løk juice kan lindre smerten og årsaken til en øreinfeksjon. Det fungerer ved å trekke ut bakterier eller virus som forårsaker en ørebetennelse. Varm ½ en løk i ovnen, brødrister ovnen, eller mikrobølgeovn. Løken bør være varm å ta på, ikke varmt. Klem løk juice rett inn i den infiserte øret, eller presse saften i en bolle og bruk en sprøyte eller dropper å administrere til øret.

Homeopatiske øredråper

Det finnes flere varianter av homøopatiske øredråper tilgjengelig på apotek, naturlige matvarer butikker, og selv mainstream dagligvarebutikker som Publix og Wal-Mart. Disse dråpene er ikke antibiotika, men inneholder urter for å hjelpe med symptomer på ørebetennelse.

Varme Eteriske oljer

Eteriske oljer er gunstig for herding mindre medisinske problemer som feber, ørebetennelse, øret smerter, sår, skrubbsår, hoste og lunger. For en ørebetennelse, består en eterisk olje anstrøk av tea tree olje, lavendelolje, og einer olje i like målinger. Varm opp olje og administrere 02:58 dråper i infiserte øret.

Hvitløk og olivenolje

Hvitløk har vært kjent for å styrke immunsystemet, kurere plager som ørebetennelse, gjær infeksjoner og fordøyelsesproblemer, og forbedre sirkulasjonssystemet. La noen knust opp ferske hvitløksfedd sitte i olivenolje i noen timer. Deretter tappe oljen i en glass ampulle. Varm opp oljen til den er varm, men ikke varmt. Administrer noen dråper inn i den infiserte øret noen få timer eller etter behov.