Digidexo.com

Er Sitronmelisse Tea OK når gravid?

Sitronmelisse te er en beroligende urte drikke som har mange helsemessige fordeler, men sikkerheten for gravide og ammende kvinner er uklart.

Identifikasjon

Sitronmelisse er medlem av mynte familien. Planten vokser like stor som to meter høy, og bladene er rynkete og gul-grønn til mørk grønn med en figur som minner om mynteblad.

Fordeler

Ifølge University of Maryland Medical Center sitronmelisse guide, er sitronmelisse te effektivt mot søvnløshet og angst. Ifølge Holistisk Online, er sitronmelisse brukes under graviditet for å lette svimmelhet og hodepine.

Betraktninger

Sitronmelisse er ikke tilstrekkelig testet for å finne ut om det er skadelig under graviditet eller amming. Pasienter bør kontakte lege før du inkluderer noen urte kosttilskudd i kosten, særlig hvis de er gravide eller ammer.

Typer

Sitronmelisse te er tilgjengelig løs eller i teposer, på egen hånd eller i en rekke urte te blandinger inkludert mynte, sitron timian og sitron verbena te.

Dosering

For brygging sitronmelisse te, Holistisk Online anbefaler 2 ss. hakket sitronmelisse gjennomsyret av en kopp kokende vann. The University of Maryland Medical Center anbefaler at du tar denne blandingen opp til fire ganger per dag.