Digidexo.com

Hvordan redusere Cost of bukseseler

Hvordan redusere Cost of bukseseler


Dental bukseseler brukes til å korrigere bites, skjeve tenner og å sette tennene i deres riktige posisjoner i munnen. Kostnaden for bukseseler, avhenger av en rekke faktorer, av mengden av arbeid som trengs å rette tennene til hvem utfører fremgangsmåten. Det er flere måter å redusere kostnadene for seg bukseseler.

Bruksanvisning

•  Se på ulike dental forsikring planer. Dental forsikring kan redusere kostnadene for tannregulering, men sammenligne planer om å gjøre at du får best dekning for lavest premie. Se på dental rabatt planer at forsikringspremien er for høye.

Samtale kjeveortopeder i ditt område og sammenligne priser. Spør om det er en rabatt for å betale på forhånd eller for de uten dental forsikring. Noen kjeveortopeder er villige til å jobbe for en lavere rente hvis en pasient ikke er dekket av forsikringen.

Diskuter med tannlegen din om han kan plassere tannregulering selv. Tannleger er vanligvis rimeligere enn kjeveortopeder i å plassere tannregulering. Ikke alle tannleger utføre denne prosedyren, så du må kanskje lete i ditt område for de som gjør.

Sammenlign typer tannregulering. Metall bukseseler kan koste mindre enn de som er laget for å skjule bukseseler.

Hint

  • Flere faktorer avgjør kostnadene for tannregulering, blant annet hvor mange besøk er nødvendig, og hvor lenge de bukseseler vil bli slitt. Hver enkelt sak er forskjellig, så diskutere med tannlegen din eller orthodontist hvor mye arbeid som kreves og hvordan å senke kostnadene.
  • Ikke alle rabatt dental planer inkluderer pakker som dekker tannregulering, så sørg for at de gjør før du registrerer deg.