Digidexo.com

Hvordan behandle en Battery Acid Burn

En batterisyre brenne, i likhet med alle kjemiske brannsår, kan forårsake mye skade på huden. Når syre kommer tilfeldigvis i kontakt med hud eller øyne, er det viktig å iverksette tiltak umiddelbart. Her er noen raske førstehjelp tips for å minimere skaden mens du venter for profesjonell medisinsk hjelp å ankomme.

Bruksanvisning

•  Vurdere området der syren kom i kontakt med huden. Hvis området er hender, ansikt eller føtter, umiddelbart tørk området med en våt klut for å fjerne det øverste laget av syre.

Fjern eventuelle klær eller smykker som kan ha kommet i kontakt med syren. Dette vil bidra til å sikre at syren ikke har en sjanse til å utilsiktet komme i kontakt med ytterligere seksjoner av huden og forverre problemet.

Bruk rennende vann for å skylle ut området. For hender og føtter, stikke det berørte området under en åpen kran og la vannet renne over området i minst 15 minutter. Hvis øynene er involvert, lå personen flatt og hold øyelokkene åpne. Kjør et lavtrykk strøm av kaldt vann over øynene for hele 15 minutter.

Finn ut om profesjonell legehjelp er nødvendig. Etter 15 minutters spyling det påvirkede området, stoppe bruk av vann og observere utseendet av området. Hvis huden fortsetter å misfarges, transportere den enkelte til legevakten eller et legekontor. Hvis øynene var involvert, og ser ut til å være blodsprengte og hovne, ring for ambulanse umiddelbart og gjenoppta skylle øynene med kaldt vann. Dersom personen viser noen symptomer på sjokk, kontakt lege med en gang.

Pakk det berørte området med ren steril bandasje, slik som gasbind pads. Dette vil bidra til å forhindre at utenlandske agenter fra å nå øm hud før en lege kan se på brenne og forskrive en krem ​​eller salve.

6. Hold den enkelte så rolig som mulig. Selv om dette kan være forholdsvis enkelt hvis syre brenningen er på den hånd eller fot, kan dette være en mer vanskelig prosess hvis øynene er involvert. Hold kjølig vann kjører inntil profesjonell hjelp kommer.

Hint

  • Opprettholde et kjølig hode og begynner å administrere behandlinger umiddelbart kan bidra til å roe pasienten og også minimere sjansene for noen form for varig skade.
  • Ikke forsinke begynnelsen av behandlinger. Hvis ikke innlagt vann er tilgjengelig, og hell på flasker eller annet vann over den infiserte området kontinuerlig til hjelpen kommer. Enhver flushing som kan gjøres under omstendighetene vil forbedre sjansene for å unngå noen form for varig skade.