Digidexo.com

Rettsmidler for allergi og eksem

Ifølge National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer er 9-30 prosent av den amerikanske befolkningen anslått til å lide av atopisk eksem, den vanligste formen for eksem, en hud tilstand knyttet til allergi som produserer vekter og utslett som klør. Flere fremgangsmåter er brukt til behandling eksem.

Skin Care

The Mayo Clinic anbefaler at de som lider av allergi og eksem i særdeleshet, ansette en enkel og konsekvent hudpleie rutine som involverer naturlige, parfymefrie produkter. Salver eller andre godkjente smøremidler bør brukes nesten umiddelbart etter dusjing eller bading; dusjer og bad bør være kortfattet og bruke varmt vann. Lysbehandling, der irritert hud området utsettes for ultrafiolett lys bølger, kan være foreskrevet av lege.

Medisinske behandlinger

Hvis en forsiktig og konsekvent hudpleie diett reduserer ikke symptomer, kan legen forskrive antibiotika for å kjempe mot hudinfeksjon, eller antihistaminer for å gi lindring fra kløende, svært irritert hud. Antihistaminer også indusere døsighet som kan hjelpe deg til å sove til tross for ubehag. Det finnes også mange over-the-counter medisinert, anti-klø hud salver, men les etikettene nøye - noen er rapportert å ha koblinger til hudkreft, og disse vil ha en spesiell FDA advarsel på dem.

Miljøfaktorer

I tillegg til å ta vare på huden din riktig og prøver ulike medikamenter for å behandle eksem og allergier som forårsaker det, prøv å kontrollere miljøfaktorer som kan føre til eksem symptomer som best du kan. The American Academy of Dermatology anbefaler at pasienter holder seg kjølig og tørr (varme og svette kan irritere huden), og prøv å unngå alvorlige værforhold når det er mulig. Hold deg unna dyr dander; materiale som ull, som kan lage riper i huden; og kjemisk laden og parfymerte såper, vaskemidler og sprayer, så vel. Eksponering for alle disse faktorene kan føre til forverret eksem symptomer.