Digidexo.com

Fordelen med Geritol væske supplement

Fordelen med Geritol væske supplement


Geritol er et navn merkevare produkt for en høy potens multivitamin og jern supplement formel. Geritol Tonic er for folk som foretrekker å ta supplement i flytende form.

Beskrivelse

Geritol Tonic inneholder viktige vitaminer tiamin, riboflavin, niacin, pantotensyre, B6, metionin, choline bitartrate, sukker og mineral jern.

Fordeler

Geritol bidrar til å gi vitaminer og jern som ikke er tatt av dietten. Disse vitaminene er også nødvendig å behandle svikt forårsaket av fordøyelsessykdommer, sykdommer og andre tilstander.

Hvordan brukt

Geritol Tonic kan blandes med vann eller juice. Det bør ikke brukes med melk eller andre meieriprodukter. Det er viktig å ta Geritol regelmessig for å få mest mulig nytte.

Interaksjoner

Geritol kan samhandle med melk og andre meieriprodukter, antacida og kalsiumtilskudd. Kalsium kan gjøre det vanskelig for kroppen å absorbere visse ingredienser i kosttilskudd som inneholder en multivitamin med jern.

Advarsel

For kvinner som er gravide eller planlegger å bli gravid, kan store doser av enkelte vitaminer og mineraler skade en ufødte baby; multivitaminer kan også gå over i morsmelk og kan skade en pleie baby.