Digidexo.com

Hva er risiko av glutation?

I en alder av kosttilskudd, hvem ville ikke liker en slutt-all for å kurere alt? Glutation er et lite protein som fungerer som en potent antioksidant som kan ha potensial til å øke immunforsvaret aktivitet og reparere skader fra frie radikaler, stress og soleksponering. Dette kan imidlertid naturlig stoff har bivirkninger.

Identifikasjon

Glutation, eller gamma-Glutamylcysteineglycine, er et naturlig protein som produseres i leveren av kombinasjonen av tre aminosyrer: glutaminsyre, cystein og glyceine.

Kilder

Glutathione er funnet i ulike frukter, grønnsaker og kjøtt. Imidlertid har kosten glutation en lav absorpsjon rate. Det kan også bli ekstrahert for supplerende anvendelse som et rent hvitt pulver.

Fordeler

Ifølge Dr. Jeremy Appleton, "Teoretisk er det mange svært sterke argumenter i favør av en terapeutisk bruk av glutation." Sykdommer som er aldersrelatert synes å ha størst potensial fra glutation fordi mange av disse sykdommene er fri radikal-relatert. En studie som involverer kvinner som gjennomgår kjemoterapi viste de mest lovende. Kvinner som fikk intravenøs glutation i forbindelse med kjemoterapi rapporterte færre chemo relaterte bivirkninger og hadde høyere overlevelse.

Bivirkninger

Glutation regnes som trygt som et supplement, men folk som fikk en organtransplantasjon eller som har en melkeproteinallergi bør unngå kosttilskudd.

Advarsel

Kontakt lege før du supplere med glutation.