Digidexo.com

Axis HT Effects

Axis HT Effects


Axis HT er et produkt markedsføres av BSN som å fremme styrke og størrelse gevinster i muskel ved å øke testosteron produksjonen i kroppen. Det annonserer påstander om redusert utvinning ganger og forhøyet energi og fokus under trening. Akse HT inneholder en proprietær blanding av urter, i tillegg til sink og magnesium. Mange brukere stable Axis HT med andre tilskudd, som kreatin og L-arginin. Som med alle supplement, har Axis HT varierende effekt rapporter og sitt eget sett med bivirkninger.

Funksjon

Akse HT primære funksjon er å øke mengden av testosteron i kroppen ved naturlig øke testosteron som produseres av kroppen. Dette er forskjellig fra anabole steroider og pro-hormoner som øker testosteron ved å sette testosteron eller beslektede kjemikalier i kroppen, noe som til slutt resulterer i en nedstengning av naturlig testosteron produksjon i kroppen. Akse HT er ment å bli brukt i sykluser off bruk og ikke-bruk, med en lengde på 6-12 uker anbefalt av produsenten. Axis HT markedsføres hovedsakelig til kroppsbyggere med mål om økte muskel gevinster, selv om BSN har også annonsert det som en virilitet hjelpemiddel.

Effekter

De påtenkte effekter av Axis HT er lik andre testosteron boostere på markedet. Det er annonsert som å øke muskelmasse, muskelstyrke, utvinning tid, energi og fokus. Det har siden blitt markedsført til menn som en seksuell hjelpemiddel, som virkningene av økt testosteron generelt omfatter en forhøyet libido. Hvor effektiv Axis HT og testosteron boosters er er et omstridt tema, de som brukte pro hormoner før de ble forbudt en tendens til å se nye hormon produkter som relativt ubrukelig, mens noen talsmenn hevder de minsket fordelene er en velkommen konsesjon i retur for reduserte bivirkninger. Selv om Axis HT er markedsført som ikke å ha østrogen konvertering, økt nivå av testosteron kan gi økte nivåer av østrogen også.

Fordeler

Axis HT er et foretrukket alternativ til anabole steroider og pro hormoner for en rekke årsaker, ikke minst av dem er at det er lovlig; Axis HT kan kjøpes i nesten alle helsekost og vitamin butikken. I tillegg har en tendens Axis HT å ha mindre alvorlige bivirkninger og helse ramifications enn steroider, noe som ofte kan føre til ekstreme ulemper inkludert naturlig testosteron nedleggelse. Selv Axis HT er dyrt (over $ 50 for en måneds forbruk som i 2009) det blekner i forhold til dyre svartebørs anabole steroider. Axis HT blir sett på som et sunnere alternativ til disse ulovlige stoffer i å øke testosteron i kroppen.

Bivirkninger

Med økt testosteron kan komme noen uønskede bivirkninger, og Axis HT er ikke annerledes. Mens mindre alvorlig enn anabole steroider, kan Axis HT likevel forårsake lignende bivirkninger som økt aggresjon, søvnløshet, humørsvingninger, og akne. I tillegg økt vekst av kroppshår og noen hår tap er absolutt mulig, selv om disse bivirkningene er sjeldne dersom produktet brukes innenfor anbefalte doser. Axis HT inneholder også betydelige mengder sink og magnesium, slik at folk følsomme for disse mineralene kan oppleve bivirkninger knyttet til inntak.

Advarsel

Axis HT, som alle kosttilskudd, ikke er regulert av noen styrende organ og er ikke godkjent av FDA for å behandle noen sykdom eller sykdom. Med denne mangelen på regulering er det uklart hva slags helsemessige konsekvenser kan være forårsaket av produktet. På grunn av sin effekt på testosteron, er det svært viktig å ha nyre-og leverfunksjon overvåkes mens Axis HT, som hormonrelaterte kosttilskudd kan ofte legger stor vekt på disse organene. I tillegg kan testosteron forsterkere påvirke kolesterolet, slik at det er fordelaktig å ha en lege overvåke dette også.

Selv om det ikke er et steroid, kan Axis HT også hemme naturlig testosteron produksjonen etter avsluttet bruk, så er det viktig å overvåke denne effekten for å hindre mer alvorlige komplikasjoner. Ikke ta Axis HT uten å konsultere legen din først, spesielt hvis du har pre-eksisterende helsemessige forhold.