Digidexo.com

Hvordan bruke ThermaCare

Hvordan bruke ThermaCare


ThermaCare er merkenavnet for en serie av varmeputer brukes for å lindre muskel og leddsmerter forbundet med overanstrengelse, forstuinger og belastninger. ThermaCare felt aktiveres gjennom luft eksponering og arbeide i omtrent åtte timer. Ifølge American Pain Society, er kontinuerlig lavt nivå varme terapi en effektiv måte å behandle muskel- og skjelettsmerter. ThermaCare pads kommer i fire forskjellige typer til å behandle ulike områder av kroppen.

Bruksanvisning

Lavere tilbake og Hip

•  Åpne pakken når du er klar til å bruke pad.

Plasser puten over området av smerte, slik at de mørkere plater ansikt huden din.

Juster puten som nødvendig og løst knytte uoppvarmede endene sammen over magen.

Hals, håndledd og skulder

Åpne pakken når du er klar til å bruke pad.

Skrell bort papiret for å eksponere limet side av puten.

Plasser den selvklebende siden over smerten området slik at det fast festes til huden din. Ikke overlapper varme celler hvis du bruker puten til håndleddet.

Kne og albue

Åpne pakken når du er klar til å bruke pad.

Peel papiret bort for å avsløre den selvklebende siden. Ved hjelp av limsiden er valgfritt om du har hår på knærne eller albuene.

Bøy kneet eller albuen litt (avhengig av hvor du vil bruke pad) og plasser åpningen over kneskålen eller albue.

Wrap stroppene rundt kneet eller albuen og fest dem.

Menstrual

Åpne pakken når du er klar til å bruke pad.

Skrell bort papiret for å avdekke limet side.

Fest puten over undertøy så det er ikke å berøre huden din direkte.

Tips og advarsler

  • ThermaCare korsryggen og Hip kommer i små / mellomstore og store / ekstra stor. Small / medium er passende for kvinner opp til størrelse 8 og menn opp til en 34-tommers midje. Stor / extra large passer for kvinner mellom størrelse 9 og 20 og menn mellom en 35- til 47-tommers midje. Wear ThermaCare produktene over klær hvis de føler for varmt ved siden av huden din.
  • Ikke bruk ThermaCare produkter for mer enn åtte timer i en 24-timers periode eller over natten. Ikke plasser ThermaCare pads på usunn eller skadet hud. Konsultere legen din før bruk hvis du har diabetes, hjertesykdom, leddgikt eller er gravid. Ikke forsøk å varme opp ThermaCare pads i mikrobølgeovn; de kan ta fyr.