Digidexo.com

Slik håndterer du blodsukkernivået hos diabetes

Slik håndterer du blodsukkernivået hos diabetes


Diabetes er en sykdom i en person stoffskifte. Som sådan, kan det forårsake problemer med glukose og insulinnivåer. Glukose er drivstoff for energi kroppen skaper fra mat, og diabetikere må overvåke sine blodsukkernivåer for å administrere deres tilstand. Det finnes tre forskjellige typer diabetes, type 1, type 2 og svangerskaps, som alle kan kontrolleres gjennom tett oppfølging og vedlikehold.

Slik håndterer du blodsukkernivået hos diabetes

Kontroller blodsukkernivået jevnlig. Hold en blodsukkeret skjerm med deg hele tiden og bruke den hele dagen. Hold en logg av målingene og tiden på dagen for å bidra til å etablere et mønster som viser når dine nivåer svinge mest.

opprettholde vekten din. Overvektige og overvektige mennesker har en høyere sjanse for å utvikle type 2 diabetes. Redusere sannsynligheten for å utvikle denne typen diabetes ved å miste vekt og opprettholde en sunn vekt for din kroppstype.

•  Spis regelmessig. Blodsukkeret kan falle hvis du ikke spiser på en jevnlig basis. For å holde blodsukkernivået balansert, har en enda blanding av stivelse, proteiner, fett og grønnsaker til hvert måltid.

Tren regelmessig. Musklene bruker sukker som energi, og trening hjelper kroppen din bedre svare på naturlig insulin og bidrar til å redusere høyt blodsukkeret. Exercise ofte og kraftig for å hjelpe virkningene vare lenger i løpet av dagen.

Hold medisiner på hånden. Avhengig av din form for diabetes, kan legen forskrive deg noen medisiner, inkludert glukose tabletter eller insulin injeksjoner.

6. Unngå alkohol. Det er greit å ha en drink med middag; men prøv å unngå å skape en drikking vane. Når du bestiller drinker, stokk med sukkerfrie blandebatterier, for eksempel club soda eller diet coke, og lys øl eller tørre viner.