Digidexo.com

Hvordan registrere hvor mange kalorier jeg har spist

Enten du strever med å gå ned i vekt eller opprettholde din nåværende vekt, holde en daglig oversikt over maten du spiser kan hjelpe deg å nå dine mål. En utbredt trend blant Kosten er tendensen til å undervurdere mattilbudet i løpet av en dag, noe som kan føre til overspising. Når du holder en matdagbok, er du i stand til å overvåke hvor mange kalorier du spiser ved å ta opp maten du spiser.

Hvordan registrere hvor mange kalorier jeg har spist

Åpne en frisk side av den bærbare på begynnelsen av dagen. Hvis du bruker en food journal mal, skrive ut en ny mal for dagen. Skriv datoen øverst på siden din.

Tast inn hver maten du spiser i løpet av hele dagen. Hvis du bruker en vanlig bærbar PC side, skape overskrifter for "frokost", "Lunch", "Dinner" og "snacks" og legge til hver separat maten du spiser under riktig overskrift. Hvis du bruker en mal, bruker områdene i malen for hvert måltid og for snacks.

Noter kaloriinnhold ved siden av hver maten du spiser. Bruk en kalori-innhold bok eller bruke USDA alfabetisk nærings database diagram. Se denne artikkelen Resources for koblingen. Slå opp hver mat du spiser og registrere kalorimengden for den aktuelle servering størrelse ved siden av maten oppføring i dagboken din.

Legg til din totale kaloriinntak på slutten av hver dag og merk det totale antallet.

gjenta den samme prosessen hver dag, ved å bruke en frisk side hver dag.

Analyser spise etter en uke passerer for å se om du er forbruker mer eller mindre kalorier enn nødvendig for spising mål.