Digidexo.com

Hvordan kvalifisere seg for SSI for Spondylolistese

Hvordan kvalifisere seg for SSI for Spondylolistese


Spondylolistese er en tilstand av ryggraden der en ryggvirvel glir ut av posisjon på ryggvirvel under. Symptomer inkluderer smerter i korsryggen, stivhet og nerveskader, noe som fører til svakhet i bena. Sjelden, bena bli lammet. I alvorlige tilfeller, pasienter med tilstanden krever en større operasjon. Personer med alvorlig spondylolisthesis som har begrensede inntekter og ressurser kan kvalifisere for Supplemental Security Income (SSI). SSI gir månedlig inntekt for folk som ikke kan arbeide i minst 12 måneder, og som har begrenset inntekt og ressurser.

Bruksanvisning

•  Gå til en lege for en diagnose av din tilstand. Diskuter alle dine symptomer med legen din, inkludert hvordan dine symptomer hindre deg fra å jobbe. Vær spesifikk; forklare alle de oppgavene du ikke kan gjøre på jobb og fortelle legen din om alle oppgavene som du må ha hjelp. Nevn noen svakhet i bena, noen problemer står eller går, og eventuelle smerter som forstyrrer din evne til å ta hensyn til dine arbeidsoppgaver. Spør legen din for å dokumentere disse restriksjonene på dine evner fullt ut i den medisinske journalen.

røntgen testing, om nødvendig, for å vise at du har en ryggvirvel malplassert. Spør legen din hvis du trenger røntgen.

Spør legen din om hvor lenge du bør forvente symptomene dine til å vare. Spør om hun forventer tilstanden din for å hindre deg i å arbeide i minst 12 hele måneder.

Samle dokumentasjon av enhver og alle inntekter og ressursene du har, inkludert lønnsslipp stubber, bankkontoutskrifter og en skriftlig erklæring om eventuelle penger du har på hånden.

Samle legitimasjon, fødselsdato og amerikansk statsborgerskap, for eksempel et førerkort eller offentlig utstedt ID-kort og sertifisert kopi av fødselsattest. Du trenger originaldokumenter; Social Security Administration vil ikke akseptere fotokopier.

Kontakt Social Security Administration ved å ringe 800-772-1213 eller besøke din lokale Social Security Administration kontor for å starte et program for å vise at du er kvalifisert for SSI for spondylolistese.

Gi Social Security Administration med kopier av eventuelle medisinske poster du har i din besittelse. Logg utslipp skjemaer når forespurt av Social Security Administration ansatte, gi dem tillatelse til å be om og motta kopier av medisinske poster fra ulike helsepersonell.

Tips og advarsler

  • Hvis du trenger hjelp til å få noen av de nødvendige dokumenter eller fylle ut søknaden, kan du be om hjelp hos din lokale Social Security Administration kontor. Utdannet personale vil hjelpe deg.