Digidexo.com

Hvorfor er en lav hvilepuls Ønskelig?

Hvorfor er en lav hvilepuls Ønskelig?


Blood pulserende gjennom venene legger press på dem. Den flere ganger hjertet slår per minutt, jo mer stress årer opplevelse. En rask puls gir også arteriene mindre tid til å fylles med blod, som kan la hjertet sultet for oksygen. Derfor bør du satse på en lav hvilepuls - mellom 60 og 100 slag per minutt - og innse at jo nærmere den lave mark du er, jo bedre.

Normal blodtrykk

Ifølge desember 2008 utgaven av "Harvard Health," den langsomme hvilepuls at trening fremmer har potensial til å forlenge livet ditt ved å redusere risikoen for hjerte-problemer. Artikkelen påpeker at en rask hjerterytme ble forbundet med hypertensjon hos menn, en sak først oppdaget for 60 år siden. Tvert imot, forekomsten av høyt blodtrykk hos hanner med en langsom puls var ikke så høy.

Lav Åreforkalkning Risiko

I 2007, den "Journal of American College of Cardiology" rapporterte at blant flere kardiovaskulære fordeler, reduserer en lav hvilepuls risikoen for koronar aterosklerose. Tilstanden er preget av oppbygging av plakk - fettlagre - i hjertearteriene. Dette reduserer blodstrømmen og kan til slutt fullstendig blokkere den, forårsaker hjertesvikt og til og med død.

Lengre liv

Forskere i Norge studert nærmere 30.000 personer uten en historie med hjertesykdom i 10 år. Deltakere som startet ut med en hvilepuls under 70 slag per minutt og så det stige til over 85 ved slutten av studien var 90 prosent større sannsynlighet for å ha dødd av iskemisk hjertesykdom i at 10-årsperiode enn de som opprettholdt en puls under 70 slag per minutt. Iskemisk hjertesykdom manifesterer som innsnevring av koronararteriene, som blokkerer oksygentilførselen til hjertet.

Reduserte diabeteskomplikasjoner

I mai 2012, tidsskriftet "Diabetologia" publisert resultatet av en studie som fant personer med diabetes type 2 og en høy hvilepuls hadde en økt risiko for å utvikle og å dø av hjerte-problemer. Men til tross for denne foreningen, er det verdt å merke seg at George Institute for Global Health forskerne ikke kunne avgjøre om rask hvilepuls var en selvstendig årsak til hjerteproblemer hos diabetespasienter eller resultatet av andre helsemessige forhold som øker risikoen for hjertesykdom.

Lav osteoporotiske brudd Risk

Osteoporotiske frakturer er et resultat av lav bentetthet. Fordi det er svekket, benet bryter lett selv etter en mild skade, for eksempel et fall fra lav høyde. Denne typen brudd skjer vanligvis i hofter, rygg, håndledd, humerus og bekkenet. I bunnen i mars 2002 utgaven, den "Journal of American Geriatric Society" rapporterte at University of California fant forskerne at kvinner 65 år og eldre som har hvilepuls var 80 slag per minutt eller mer hadde økt risiko for osteoporotiske brudd og hjertesykdommer.