Digidexo.com

Bruk av Papaya juice for Worms

Bruk av Papaya juice for Worms


Papaya trær produsere frukt året rundt, og er importert fra Hawaii og Puerto Rico. Frukten er svært næringsrik og har en rekke helsefordeler, inkludert de for hjertet og fordøyelsessystemet. Dens juice og frø brukes for herding innvollsorm. Papaya er en av de mest lett fordøyd frukt og hjelpemidler i sunn fordøyelse av andre matvarer når konsumert sammen.

Papaya for Worms

Nesten alle deler av papaya har sterke medisinske egenskaper som dreper ormer. Den melkeaktig saft av papaya inneholder papain, frøene er rike på caricin, og alkaloid carpaine funnet i bladene har alle den kraftig evne til å ødelegge og utvise innvollsorm. Det har blitt brukt gjennom historien som en nyttig avføringsmiddel, analgetiske og anti-bakterielle, noe som gir papaya evnen til å herde tarmparasitter.

Bruksanvisning

Mål 1 ts. av pulverisert papaya frø, og kombinere det med en kopp melk eller vann på tom mage. Bruk blandingen to ganger per dag og fortsette regimet i tre til fire dager.

Bland 1 ss. av fersk papaya juice, 1 ss honning og 4 ss. med varmt vann. Gjenta dose i to timer etterfulgt av 30 ml av ricinusolje blandes med varm melk. Fortsett behandlingen i to dager. Dele dosen i to for barn i alderen 7 til 10 år.

Symptomer og årsaker til innvollsorm

Symptomer på innvollsorm inkluderer magesmerter, anemi, diaré, tretthet, feber, vond pust, mørke ringer under øynene, overdreven sult, gass, irritabilitet, kvalme, brekninger, utslett og vekttap. De vanligste typer innvollsorm inkluderer rundormer, pinworms, threadworms, hakeorm, bendelorm og giardia. Ormen egg er vanligvis kontrakt gjennom forurenset vann og mat. Risikoen for å bli smittet med mark er høy hvis følgende betingelser er til stede: et svakt immunforsvar, dårlig hygiene eller sanitær, internasjonale reiser, som arbeider i barnehager, eller å ha HIV eller AIDS. Alder er en medvirkende faktor, med barn og eldre blir utsatt for høyere risiko. Worms kan leve i tarmen i mange år før forårsaker symptomer.

Andre helsefordeler

Frukten inneholder papain og carpain enzymer, som hjelper på fordøyelsen og kan hjelpe i forebygging av hjertesykdom hos diabetikere. Papaya besitter fibrin - et viktig element i kroppens blodpropp prosessen. Den høye fiberinnhold av papaya har en enestående evne til å binde kreftfremkallende toksiner og hindre dem fra å binde seg til tykktarmen. Papaya inneholder arginin, som hjelpemidler i mannlig fruktbarhet. For personer med en familie historie av tykktarm eller prostatakreft, er papaya gunstig fordi den er rik på lykopen.

Næringsinnhold

Papaya er klink næringsrik, inneholdende høye nivåer av vitaminer og mineraler slik som vitamin A, vitamin C, vitamin E, kalsium, folat, jern, magnesium, niacin, fosfor og kalium. Det er også har høye nivåer av karoten, lipider og aminosyrer.

Consumsption

Som papaya modner, dets vitamin C-innholdet øker, men vil begynne å miste de fleste av sine næringsstoffer som den modnes. Velg papaya som er orangish-rød og litt myk, og spise frukten innen 24 timer etter kjøp. Papaya som har gule flekker bør få lov til å modnes i to til tre dager. Papaya frø er små, runde og svarte og har en bitter smak som minner om pepper.