Digidexo.com

Hvordan å stoppe å miste håret fra å falle ut

Hvordan å stoppe å miste håret fra å falle ut


Så du merker mer hår kommer ut når du sjampo eller børste håret ditt, og du begynner å få panikk. Det er noen skritt du kan ta for å unngå ytterligere håravfall. Å miste håret er et problem for både menn og kvinner, og kan bli forverret av en rekke faktorer. Hårtap som ikke skyldes genetiske faktorer kan bli forsinket eller reverseres ved å gjøre noen spesielle livsstil endringer som ikke bare vil ha nytte av håret ditt, men din generelle helse også.

Hvordan å stoppe å miste håret fra å falle ut

Når mulige Bruk naturlige rettsmidler for hårpleie. For eksempel bruke trollhassel på hodebunnen din for rensing formål. Trollhassel vil rense eventuelle buildup som kan føre til hårtap. Påfør med en bomullspinne til hodebunnen etter sjamponering.

Unngå å dra i håret for å hindre hårsekken skade og for å stoppe håret fra å falle ut. Innpakning håret i et håndkle etter sjamponering, stramme hår band og børsting håret når det er vått kan føre til hårsekken skade og kan føre til hårtap.

De-stress livet ditt så mye som mulig. Få behandling for en hvilken som helst av depresjon eller angst-relaterte lidelser. Stress safter kroppen av vitaminer, mineraler og aminosyrer som er nødvendige for sunt hår. Få rikelig med mosjon og hvile og ta et vitamintilskudd for å redusere håravfall forårsaket av stress.

Ta med rikelig med fargerike matvarer i kostholdet ditt. Grønne, røde og oransje frukt og grønnsaker bære mange av de grunnleggende elementene for sunt hår. Spis protein i form av yoghurt og soya i tillegg til å øke hårsekken helse og forebygge håravfall.

få sjekket av en lege. Hårtap kan være forårsaket av skjoldbrusk problemer eller medisiner. Det kan også være et symptom på en mer alvorlig helseproblem. Snakk med legen din om din hårtap problem slik at hun kan diagnostisere riktig og bestemme riktig behandling.