Digidexo.com

Verktøyene som en kostholdsekspert bruksområder

Verktøyene som en kostholdsekspert bruksområder


Dietitians bruke mange verktøy for å hjelpe til med å styre og opprettholde en ønsket kroppsvekt. Disse verktøyene kan brukes til å holde styr på matinntaket, kan du logge daglig mosjon og kontrollere porsjonsstørrelsen. Disse verktøyene, sammen med den grunnleggende kunnskap om kosthold, mosjon, helse og livsstilsvaner, bidra til en sunnere livsstil og bistå i å opprettholde livsstilen.

Body Mass Index Kalkulator

The Body Mass Index, også kjent som BMI, er en måte å sammenligne høyde og vekt. Dette verktøyet beregner vektområdet en person bør være rundt avhengig av det høyde. BMI viser om en person er overvektig og kan forutsi potensielle helserisikoen ved en viss vekt. Noen med en BMI mellom 18,5 og 24,9 ville bli vurdert i normalområdet; Men ville noen med en BMI mellom 35 og 39,9 regnes obese og risiko for hjertesykdom. Disse klassifiseringene er spådommer og bør ikke anses som diagnoser.

Lomme personlig trener Planleggere

Dette Pocket Personal Trainer er ikke en diett bok. Det er en planlegger og en guide for en sunn livsstil ved pedagogiske ferdigheter, vaner og kosthold valg som vil oppmuntre og motivere en person til å ta bedre valg i fremtiden. Planleggeren omhandler tips for personlig livsstil som gjør at du kan sammenligne dine nåværende vaner til de vaner du ønsker å oppnå. Trening er skissert i planleggeren med et sted å ta opp kalorier forbrent etter en viss trening og annen type utøves basert på din livsstil. Meny planlegging og shopping guider gir informasjon om planlegging sunne måltider og hva du trenger å handle for. Det vil dekke alle matvaregrupper og lære deg hvordan å inkludere noe fra hver gruppe inn i dine daglige måltider. Planleggeren gir også tips og sunne valg når du spiser ute på restauranter, gå på kino eller stopper på dagligvarebutikker. Det er en seksjon for mål og motiverende tips og strategier for å holde deg på sporet.

Meal Planner

Det finnes mange type måltid planer basert på diett du velger. Disse planene skissere måltid ideer og forslag basert på den daglige mengden kalorier og karbohydrater tillatt. Måltid eksempler er gitt og alternative muligheter presenteres. The Atkins diett plan gir deg en nyttig måltidsplanlegger verktøy som guider deg i å velge ernæringsmessige måltider basert på den foreslåtte inntaket fra hver matvaregruppe. Det finnes alternativer som tilbys og karbohydrater teller er gitt ved siden av hvert måltid eller side slik at en person kan legge opp de samlede netto karbohydrater for dagen.