Digidexo.com

Måter å redusere triglyserider

Triglyserider er fettcellene i kroppen som, hvis ukontrollert, kan føre til en rekke farlige helsetilstander. Sunn triglyseridnivåer varierer fra 100 mg / dL til 199mg / dL. Høye nivåer av triglyserider kan føre til slag og hjertesykdom. Hjerteinfarkt kan oppstå som et resultat av triglyserider blokkerer arteriene. Høye nivåer også kan være en indikasjon på hypotyroidisme, lever-og nyresykdommer og ubehandlet type 2 diabetes. Triglyserider kan reduseres ved å opprettholde en sunn livsstil og ved å unngå visse matvarer. I noen tilfeller, reseptbelagte legemidler må tas.

Ting du bør unngå

Triglyserider kommer fra karbohydrater som kan konverteres til glukose. Glukose blir til glykogen, som blir brukt av musklene i hele kroppen. Skytende nivåer av glykogen blir triglyserider, mange av dem bygges opp i blodet. Den primære måten å redusere triglyserider i kroppen din er ved å begrense mengden karbohydrater i kosten. Mange pasienter med høye nivåer av triglyserider opt for low-carb dietter, som Atkins, for å bidra til å redusere triglyserider.

Sukker inntaket bør være begrenset, fordi det er også omgjort til glukose når det forbrukes. Unngå alkohol, som det også, ender opp med å bli omdannet til glukose.

Kolesterol og triglyserider ofte går hånd i hånd; Hvis en person har høye triglyseridnivåer, sannsynligvis har han høye kolesterolverdier. Bruker ikke mer enn 300 milligram kolesterol per dag.

Unngå herdede oljer og transfett som finnes i mange pakket og bearbeidet mat. Animalsk fett som finnes naturlig i kjøtt og egg kan inntas i moderate mengder.

Vitamin C og omega-3 fettsyrer bør inngå som en del av et sunt kosthold for å redusere triglyserider og kolesterol.

Medisiner

Når en sunn, low-carb diett er ikke nok til å redusere høye nivåer av triglyserider, kan en lege foreskrive en komplementær medisin. Kolesterol medisiner er vanligvis brukes til å behandle triglyserider. Hvis en pasient har høyt kolesterol sammen med høye triglyserider, statiner vanligvis vil være foreskrevet. Hvis en pasient ikke har høyt kolesterol, vil fibrater og niacin være foreskrevet. Ta medisiner som anvist.