Digidexo.com

Hvordan søke Fentanyl

Hvordan søke Fentanyl


Fentanyl er et opiod smertestillende medikamenter som brukes til behandling av kroniske, sterke smerter som ikke lindres ved vanlige narkotiske smertestillende medikamenter. Ifølge Drugs.com, dulls fentanyl smertereseptorer i hjernen din til å gi døgnet lettelse. Brukes i patch form, er fentanyl kun tilgjengelig på resept og ekstrem forsiktighet bør benyttes ved søknad fentanyl patcher. Spør legen din hvis du opplever allergiske reaksjoner som utslett, kløe eller smerte på lappen nettstedet.

Bruksanvisning

•  Rens din søknad området vaskes grundig med rent vann for å fjerne oljer og bakterier. Ikke bruk såpe eller andre hud applikasjoner. Ifølge National Institutes of Health, ideelle påførings inkludere sidene av midjen, ryggen, overarmen eller brystet. Sørg for å fjerne hår som vokser på applikasjonsstedet. Tørk grundig.

Ta lappen fra sin beskyttende wrapper, slik at du ikke berører det sterile området som skal festes til huden din. Ifølge Drugs.com Trykk plasteret til huden din og hold fast i 30 sekunder. Dette vil sikre at fentanyl patch er godt på plass, og at alle kantene holder seg til huden din.

Fest eventuelle kanter som ikke vil forholde seg til huden din med medisinsk tape, foreslår National Institutes of Health. Plasteret kan løsne i kantene etter at den har vært på plass i noen timer.

Vask hendene umiddelbart etter påføring for å unngå spredning fentanyl gel til munnen eller mat.

Påfør en fersk oppdatering etter 72 timer. Ifølge Drugs.com, fjerne den gamle lapp og brett den i to. Kast av brukte lapp ut av rekkevidde for barn og anvende den nye patchen etter samme metode som din første patch programmet.

Tips og advarsler

  • Ved søknad fentanyl patcher til pasienter med risiko for å fjerne dem, gjelder for området mellom skulderbladene. Dette gjør det vanskeligere for pasientene å fjerne plasteret.
  • Ikke bruk mer enn ett plaster om gangen.
  • Ikke forsøk å øke fentanyl absorpsjon som dette fører til overdose med mulighet for døden.