Digidexo.com

Filmappe Games i Color For studenter med autisme

Filmappe Games i Color For studenter med autisme


Filmappeetiketter spill i farger er svært nyttig i arbeidet med barn som har autisme. Fordi mange barn med autisme ser på bilder, filmappeetiketter spill med fargerike bilder hjelpe disse barna med læring og med kommunikasjon. Oppsettet henvender til mønstre og rutiner som barn med autisme reagerer positivt.

Tematisk filmappe Games

Tematiske enheter er en måte at mange lærere underviser grupper av informasjon til barn. Tematiske filmappeetiketter spill kan bidra til å forsterke den informasjonen som blir undervist. Noen tematiske ideer inkluderer helligdager for Thanksgiving, vitenskap for anlegget livssyklus og samfunnskunnskap for reise og transport.

Ferdigheter filmappe Games

Filmappeetiketter spill å forsterke ferdigheter blir undervist i klasserommet er et flott pedagogisk verktøy. Ferdigheter som fonetikk og matematiske ferdigheter er lett tas med i filmappeetiketter spill. For eksempel filmappeetiketter spill basert på ordet familier bidra til å styrke lese- og staveferdigheter.

Sosiale ferdigheter filmappe Games

Filmappeetiketter spill som kan brukes på sosiale ferdigheter er spesielt viktig for bruk med barn med autisme da dette er et område som mange barn med autisme mangler ferdigheter i. Områdene av sosiale ferdigheter som kan være fokusert på inkluderer følelser, vennskap og livsferdigheter.