Digidexo.com

Hvordan å behandle bronkitt med hjem rettsmidler

Hvordan å behandle bronkitt med hjem rettsmidler


Med hjem rettsmidler for bronkitt behandling kan bidra til å redusere betennelse i lungene. Når betennelse treffer lungene, forårsaket av et virus, kan det gjøre det vanskelig å puste. Bronkitt symptomer er tungpustethet, hoste, sliter med å puste, brystsmerter, og hoste opp slim. Når du hoster, føler du det som kommer fra lungene og brystet. Du vil føle en brennende følelse. Så oppdager tegn på bronkitt er ganske enkelt. Det er forskjellig fra en vanlig forkjølelse, selv om en kald kan bidra til akutt bronkitt. Årsaker til bronkitt kan være røyking, eller forkjølelse og røykkanaler. Bronkitt er smittsomt, så det sprer seg fra en person til en annen. Det er hjemme rettsmidler som kan behandle bronkitt. De med kronisk bronkitt, der det en pågående tilstand, bør du oppsøke lege. Hjem rettsmidler kan hjelpe med kronisk bronkitt, men disse hjem rettsmidler er å behandle akutt bronkitt.

Bruksanvisning

•  Drikk grønn te med kamille. Grønn te er antibakteriell og dreper virus i kroppen. Det hjelper også øke immunsystem. Du vil definitivt ønsker å drikke te, varm te. Noen grønn te har kamille i den også. Prøv å finne en grønn te med kamille. Du kan bare drikke en kamille te i tillegg. Kamille te hjelper kur bronkitt og forkjølelse i tillegg. Ene eller det andre, eller begge deler vil hjelpe.

Bruke tea tree olje til å behandle bronkitt. Tea tree olje er anti-viral, som vil drepe viruset. Du kan bruke tea tree olje som en urtemedisin. Her er hva du gjør. Ta noen dråper, gni det på brystet. Deretter koker vann, og deretter dårlig kokt vann i en kopp. Sett 2-3 tre dråper tea tree olje i kokt vann. Dekk med et papirhåndkle. Deretter inhalerer dampen. Tea tree olje kan kjapt bidra til å kurere en sykdom, influensa, eller kald. Ikke ta tea tree olje gjennom munnen i det hele tatt. Resultatene kan forårsake sykdom. Mange eteriske oljer er anti-viral.

Bruk honning til å behandle bronkitt. Honning er ikke bare så deilig, men det er svært sunt. Så sunt, at det bidrar til å beskytte immunforsvaret. Honning er anti-virus og anti-bakteriell. Sett honning i teen din. En teskje honning anbefales å lindre bronkitt symptomer.

Hold deg hydrert. Drikk mye vann. Ikke drikk koffein eller alkohol, siden det kan føre til dehydrering. Suge på is chips kan redusere betennelse i tillegg. Ice er god for, og du kan også spise iskrem. Du bør ikke spise mye fast føde. Stick med å spise supper og iskrem. Ingenting slår bestemors hjemmelagde chicken noodle soup.

Hold varm. Det er best å holde deg varm og puste i varm luft når du lider av bronkitt. Også hvile deg selv, ikke prøv å gjøre for mye. Legg ned på sofaen eller i sengen. Ta en dag av. Få en stor, varmt teppe og bare hvile deg selv. Du vil redusere symptomene og du vil være tilbake på føttene på kort tid.