Digidexo.com

Bee Propolis bivirkninger

Bee propolis, også kjent som bee lim, er best kjent for sin immunitet-boosting helbredende krefter. For tusenvis av år, bier beviste propolis var nøkkelen til å holde deres honning og hive sykdomsfri. Naturopaths og homeopater har fulgt etter, fremhevet alle fordelene ved denne vidundermedisin. Selv om, generelt veldig trygt, betyr propolis har noen bivirkninger, og kan være svært farlig for de med allergi.

Hvor kommer den fra?

Propolis er et klebrig, harpiksholdig saft som biene samler inn fra tre knopper og bark. Den brukes til å fylle små hull i en bie bikube. Dette bee lim gjør mer enn å holde veggene limt sammen. Bruken av propolis er kjent for å holde strukturen sykdomsfrie ved å hemme bakterier og sopp fra vokser inni den.

Hva betyr det Treat?

På grunn av sin kraftige anti-inflammatorisk og anti-mikrobielle evner, har folk begynt å bruke propolis til å bekjempe bakterier og infeksjoner i kroppen. Foruten bekjempelse av bakterier og soppsykdommer, er propolis kjent som en stor aktuell helbredende agent for brannskader eller sår. Det er også kjent å behandle tannhelseproblemer og herpes. Totalt sett er det en stor immunitet byggmester.

Skjemaer

Propolis kommer i mange former, inkludert tabletter, pastiller, tannkrem og munnvann. Kosmetiske selskaper som Burt er Bees bruker propolis i mange av sine produkter, inkludert hud kremer og leppestift.

Advarsler

Fordi propolis kommer fra bier, som får denne lim fra tre pollen, de som har allergi mot bie stikk, honning eller trepollen bør aldri ta den. Også de som lider av astma og andre allergier bør være forsiktig i å ta propolis. Hvis du er usikker på om du vil ha en reaksjon, prøve små mengder for å starte. Hvis du merker noen reaksjon, stopp umiddelbart.

Side Effects

I ekstreme tilfeller kan anafylaktisk sjokk oppstå for de med ekstreme allergier. Dette vil vises umiddelbart etter forbruk og inkludere symptomer som pustevansker som kan føre til døden. Andre mer mindre bivirkninger er utslett, elveblest, pipende pust eller kløende hals.