Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med en frokostblanding Diet

Hvordan å miste vekt med en frokostblanding Diet


Hvis du er ute etter en god kick-start diett for å hjelpe deg å miste vekt, er en frokostblanding kosthold en lav fett, lav kalori, kortsiktig diett som kan gi deg en god start på en mer langsiktig vekttap program eller en rask fikse hvis du trenger å miste bare noen få pounds. Les videre for å lære hvordan å miste vekt med en frokostblanding kosthold.

Hvordan å miste vekt med en frokostblanding Diet

•  Spis en sunn frokostblanding til frokost hver dag. Ha en porsjon eller om 3/4 av en kopp med frokostblanding med 1 prosent eller skummet melk og legg til litt frukt som noen jordbær, bananer eller blåbær.

Ha en mid-morgen snack av et stykke frukt, rå grønnsaker eller en fettfattig frokostblanding bar.

Spis en skål med frokostblanding til lunsj. Spise samme type frokostblanding som du spiste til frokost, eller velge en annen type som du liker. Tilsett melk og frukt til bollen også, og vurdere å endre det rundt hver gang du spiser eller legge til flere frukter til skål med frokostblanding å holde ting interessante.

Spis frukt eller grønnsak snacks på ettermiddagen midt mellom lunsj og middag for å hindre cravings og redusere fristelser å jukse. Noen forslag inkluderer frukt, en frukt cocktail cup, rå grønnsaker med en fettfattig dip, lite fett kornblanding barer eller en enkel servering av en prepackaged 100 calorie snack.

Nyt en fornuftig middag. På grunn av reduksjonen i det samlede kaloriinntaket gjennom dagen med frokostblanding kosthold, kan denne middagen være omtrent alt du vil, innenfor rimelighetens grenser. Protein er en god idé på dette måltidet fordi en stor del av de andre måltidene kommer fra karbohydrater. Spis en anstendig del så du blir full og nyte kveldsmåltidet.

Spis en snack i kveld som frukt, grønnsaker, kornblanding barer eller til og med en ekstra skål med frokostblanding med frukt hvis du er veldig sulten.

Følg denne dietten i to uker, og deretter legge til mer variasjon i kostholdet ditt i henhold til anbefalt daglig inntak av kjøtt, frukt og grønnsaker, brød og korn og meieriprodukter for å sikre at du får tilstrekkelig ernæring. Mens denne dietten kan føre til vekttap over en kortsiktig periode, dette er ikke en langsiktig vekttap løsning.

Hint

  • Hvis du ønsker en endring, mens på korn kosthold, vurdere å spise frokostblanding til noen dager frokost og middag i stedet for frokost og lunsj eller selv for lunsj og middag i stedet for frokost. Variety vil gjøre to-ukers diett lettere å holde ut.
  • Ta en multivitamin for å sikre at du får tilstrekkelig ernæring i denne perioden fordi du reduserer kaloriinntaket tungt samt visse behov som protein og fiber.
  • Drikk rikelig med væske når du er på denne dietten for å holde godt hydrert, spesielt hvis du planlegger å integrere trening i denne dietten plan.
  • Hvis du har helseproblemer eller bekymringer, bør du snakke med legen din om sikkerheten av denne dietten før du starter den.
  • Denne dietten er en lav kalori diett som kan hoppe starte et vekttap program, men bør ikke brukes i svært lang tid ellers kan du lide av mangel på viktige næringsstoffer.