Digidexo.com

Typer av lav-fett diett planer

Typer av lav-fett diett planer


Mange typer kosthold planer er tilgjengelig for å sette sunne matvaner i praksis. Dette gjelder spesielt for folk som trenger å gå ned i vekt eller pasienter som lider av sykdommer som krever spesielle dietter. Lav-fett diett planer kommer i forskjellige former. Noen er høy i fiber, lite karbohydrater eller høy i protein. Før engasjerende i disse typer lav-fett diett, er det viktig å rådføre seg med en lege for sikkerhets skyld.

Ornish Diet

Dr. Dean Ornish utviklet Ornish Diet i sin bok, "Spis mer, veier mindre." Denne spise plan faller under kategorien av en lav-fett diett, der en person bruker mindre enn 20 prosent av sine kalorier fra fett. Den er ideell for vegetarianere. Foods tillatt i Ornish dietten inkluderer tørket, hermetisert og bakte bønner, korn, havregryn, tomater, poteter, egg hvite, friske urter og friske frukter. Matvarer for å holde seg borte fra inneholde nøtter, frø, hvit ris og raffinerte karbohydrater. Ornish diett har to under dietter, reversering kosthold og forebygging kosthold. Reverse Ornish kosthold er for folk som lider av hjertesykdom. Reversering kosthold hjelper reversere effekten av sykdommen og senker risikoen for hjerteinfarkt. Forebygging kosthold er for de som ikke har en hjertesykdom, men har høye kolesterolverdier.

Scarsdale Diet

Den Scarsdale Diet var en av de mest populære lav-fett diett på 1970-tallet. Det er en to-ukers diett plan som er lav i fett og karbohydrater og mye protein. For de to første ukene, bør pasientene følge dietten strengt. Etter denne to-ukers periode, pasienter har frihet til å bryte fra kostholdet plan. Dette er for å hindre at kroppen bli vant til dietten. Måltidene består av frukt og grønnsaker med ubegrenset porsjoner med magre proteiner. Snacks er ikke anbefalt, med unntak av gulrot og stangselleri. Mens du er på diett, bør pasienter ikke drikker alkohol. Drinker tillatt inkluderer vann, kaffe, diett brus og te.

Karl Lagerfeld Diet

Karl Lagerfeld diett er en diett plan skapt av Dr. Jean Claude Houdret for motedesigner Karl Lagerfeld. Denne dietten hjalp Lagerfeld kaste £ 92. i omtrent et år. Karl Lagerfeld diett består av lavt kaloriinntak fra magre proteiner og grønnsaker og oppslag i tre faser. I den første fasen, er det ideelle kaloriinntaket 800-900 kalorier. Dette øker til 1000 til 1200 i den andre fasen, og til 1200 til 1600 i den tredje fasen. Personer som gjennomgår denne type diett plan må arbeide med en kostholdsekspert for å sikre riktig ernæring, spesielt de første ukene av svært lavt kaloriinntak.