Digidexo.com

Hvordan Stage en intervensjon

Hvordan Stage en intervensjon


Staging en intervensjon gir hjelp for noen sliter med problemer som avhengighet. Hvis du er usikker på en intervensjon effektivitet, deretter en profesjonell terapeut eller rådgiver gir også mulighet for ekstra tilrettelegging. Rehabilitering spesialister har erfaring i å håndtere narkomane og vet hva atferd til å forvente i en intervensjon. I tilfelle av noen som ikke sliter med avhengighet, men kanskje et annet problem, som dropper ut av skolen, kan en intervensjon av kjære være en god løsning.

Hvordan Stage en intervensjon

Kontakt behandling sentre som spesialiserer seg på den type hjelp han trenger. Det er mange fasiliteter som er spesifikke for en bestemt type problem. Velg et behandlingssenter på forhånd slik at hvis personen godtar å få hjelp, kan han gå direkte til sentrum etter intervensjonen. Snakk med en intervensjonistisk. Hvis du føler at du ikke klarer å iscenesette intervensjon uten profesjonell hjelp, er intervensjonister utdannet fagfolk som kan hjelpe deg med å planlegge det, megle under intervensjonen og selv følge din kjære til et behandlingsanlegg.

Meet med så mange mennesker som mulig, inkludert intervensjonistisk, før intervensjonen for å diskutere hvordan det skal håndteres og hva de vil si til den rusavhengige. Det er viktig at alle er forberedt og intervensjonistisk kan komme med forslag til noen som ikke er sikker på hva de skal si.

Velg en dato som er åpen for et flertall av folket invitert. Det kan være vanskelig med folks tidsplaner for å koordinere hver person, men det viktigste aspektet er at den rusavhengige ikke vet om det på forhånd. Det er en mulighet for at de vil motstå en ubehagelig situasjon og ikke delta hvis de vet på forhånd. Velg et tidspunkt som passer for deltakerne og når den rusavhengige vil mest sannsynlig være på den plasseringen.

Inviter folk som er elsket og respektert av den personen sliter. Dette vil inkludere de som forstår alvorlighetsgraden av problemet, som er villige til å hjelpe og som er bekymret for utfallet av hendelsen. Det er viktig å velge folk som vil snakke ærlig og åpent til den personen fordi virkningen av ord gjør for en vellykket intervensjon.

Hold atmosfæren positivt under inngrepet. La din kjære vet at alle er samlet fordi de bryr seg om ham, og hvor viktig det er for ham å søke hjelp. Ikke krangle med ham eller klandre ham, og hvis en profesjonell er til stede, tillate henne å håndtere innvendinger. På slutten av intervensjonen, gitt din kjære innrømmer å trenge hjelp, tillate ham å pakke en bag og ta ham til et behandlingssenter. I uheldige tilfelle at din kjære ikke innrømme det og nekter behandling, må ultimatumet er konsekvensene starte umiddelbart, og forhåpentligvis be personen til å ombestemme seg og søke hjelp.