Digidexo.com

Hvordan å fullføre Master Cleanse Diet

Hvordan å fullføre Master Cleanse Diet


En gjennomsnittlig person bærer rundt 10 til 20 pounds av giftstoffer i deres system hver dag. Mange av disse giftstoffene forårsake mindre hjelpe problemer som tretthet, tarmproblemer og forstoppelse. The Master Cleanse Diet gjør at du føler sunnere og også hjelper deg ned i vekt. The Master Cleanse Diet er en flott, naturlig måte å avlaste kroppen av disse giftstoffene og få deg ett skritt nærmere en sunnere livsstil.

Hvordan å fullføre Master Cleanse Diet

Velg en god tid for deg å fullføre Master Cleanse Diet. Gjennom hele dietten du trenger å være nær et toalett.

Ta 2 avføringsmidler dagen før du begynner dietten for å rense ut tarmen. Denne dietten inkluderer ikke noen fiber så ta et avføringsmiddel eller stikkpille en gang om dagen under dietten.

Bland din Master Cleanse Diet drikke med ingrediensene som er oppført i hva du trenger delen. Doble mengden du ønsker å tjene nok til å vare gjennom en hel 8-timers arbeidsdag.

Drikk juice. Drikk en servering hver 4. time, eller nippe til drinken over en 4-timers periode. Under diett du ikke har lov til å spise eller drikke noe annet enn for vann og diett drikke.

holde på med Master Cleanse Diet 2 til 4 dager, avhengig av dine behov. Dietten renser kroppen for giftstoffer gjennom urin og bolle bevegelser. Under dietten, forventer din toalett pauser for å inkludere en kjemisk lukt. Dette er normalt. Hvis lukten vedvarer etter 2 dager, prøv å holde på diett for en eller to dager å fullføre rens.

Har et lite måltid etter at du har fullført Master Cleanse Diet. I stedet for splurging, jobbe deg tilbake til vanlige matvaner ved å spise et lett måltid som en grillet kyllingbryst eller en sandwich.

Hint

  • Din urin og avføring kan være forskjellige farger under dietten; dette er normalt.
  • Fullfør denne dietten en mye som en gang i måneden.
  • Ikke prøv denne dietten hvis du er allergisk mot noen av de nødvendige ingrediensene.
  • Hvis du begynner å ha muskelkramper, kvalme eller svimmelhet, stopp kosthold.
  • Denne dietten er ikke trygt for diabetikere.
  • Ikke bruk noen tobakksvarer under dietten.