Digidexo.com

Hvordan Lytt til Ambient Sounds Mens Sleeping

Hvordan Lytt til Ambient Sounds Mens Sleeping


Søvnforstyrrelser som følge av støy ødelegge den generelle kvaliteten på resten og kan føre til utmattelse hvis de oppstår gjentatte ganger. Mens medisiner og ørepropper er tilgjengelige for å indusere søvn og blokkere ut støy, lyder fra omgivelsene er egnede alternativer for å redusere forstyrret søvn. Kjent som bakgrunn eller hvit støy, lyder fra omgivelsene skaper en lav og jevn lyd som oppfordrer til avslapning og søvn. Lyd maskiner er tilgjengelig for å produsere kunstige lyder i omgivelsene, eller du kan lage din egen ambient lyd maskin ved bruk av husholdningsapparater som fans.

Bruksanvisning

•  Kjøp hvit støy lyd klipp på datamaskinen. Nettsteder som PacDV og Future Wave Shaper gi gratis eller rimeligere pakker som inkluderer en rekke lyder fra omgivelsene som kan spilles på datamaskinen under søvn.

Koble mediespilleren inn på soverommet stereoanlegg. Søknader er tilgjengelig i App Store på iPhone og iPod Touch, eller fra Android Market på din Android-telefon og koster $ 0,99 til $ 1,99, avhengig av programmet.

Sett din fan på middels hastighet mens du sover. Støy fra viften fungerer som hvit støy å blokkere ut lyder utenfor og senker temperaturen i rommet for en bedre natts søvn. Lavere temperaturer i rommet ditt mens du sover hjelper deg sove godt, og en altfor varmt rom forårsaker ubehag og forstyrrer søvnen.