Digidexo.com

Hvordan å behandle overaktiv blære

Overaktiv blære er en tilstand som fører til folk som får folk til å måtte urinere ofte. Overaktiv blære griper sterkt med dagliglivet, og mange mennesker med overaktiv blære har til å planlegge sin dag rundt deres tilstand. Lær hvordan du kan behandle overaktiv blære uten piller eller kirurgi, slik at du kan komme tilbake til den vanlige hverdagen.

Bruksanvisning

•  Undersøk væskeinntaket for å behandle overaktiv blære
Det første skrittet til å behandle overaktiv blære er å undersøke væskeinntaket. Hvis du opplever overaktiv blære, må du begrense forbruket av alkoholholdige og koffeinholdige drikker som forverre overaktiv blære. Du bør også sørge for at du drikker nok vann. Dette kan virke teller intuitivt, men drikker nok vann vil faktisk bidra til å regulere blærefunksjon.

Øk fiber inntaket å behandle overaktiv blære
Fiber er en flott og enkel behandling for overaktiv blære, fordi det hjelper fordøyelsessystemet. Du kan finne fiber i hele kornprodukter, grønnsaker og frukt. Legge fiber til kosthold vil hjelpe behandle overaktiv blære.

Trening blæren muskler for å behandle overaktiv blære
Mange anbefaler å trene blæren muskler for å behandle overaktiv blære. Dette innebærer ikke bare å styrke blæren muskler gjennom øvelser, men også holder din trang til å urinere å trene blæren til å vente. I begynnelsen, vent 5 minutter og langsomt øke tiden du vente med å trene overaktiv blære til å vente.

Tips og advarsler

  • Det finnes også piller og medisinske behandlinger tilgjengelig for å behandle overaktiv blære hvis hjem behandlinger er mislykket
  • Alltid kontakt med lege hvis aktiv blære forverres