Digidexo.com

Hva er fordelene med elektriske tannbørster for barn?

Å få barn til å pusse tennene før sengetid kan være en konstant kamp. Når vi endelig får dem foran vasken, holde dem børsting i mer enn 30 sekunder er nesten umulig. Elektriske tannbørster kan forbedre dental hygiene for barn.

Børsting

Selve børsting bevegelse er sterkt redusert for barn når de bruker en elektrisk tannbørste. Dette er fordi de fleste elektriske tannbørster gjør børsting bevegelse automatisk. Barn rett og slett nødt til å flytte børsten fra side til side.

Tid

Det er flere elektrisk tannbørste produkter der ute som har en musikalsk tidtaker bygd inn i børsten. Når barnet er blitt børsting for en passende mengde tid, går av timeren.

Passende Force

En annen stor fordel av en musikalsk elektrisk tannbørste er at den tillater barn å lære hvor hardt å presse sin pensel mot sine tenner. Dersom barnet ikke skyve ned hardt nok, vil ikke musikken spille og børsten vil ikke fungere. Dette er en utmerket positiv forsterkning læremiddel.

Longevity

Elektrisk tannbørste hoder kan være mer holdbar og dermed vare lenger enn vanlige tannbørster. Følgelig trenger ikke foreldrene å bekymre deg for stadig å kjøpe nye tannbørster.

Overall

Mens den opprinnelige investeringen for en elektrisk tannbørste er selvsagt vesentlig høyere enn en vanlig børste, de er effektive verktøy for å vise og forsterke de riktige tannpuss metoder for dine barn.