Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Nerve Pain

Nerve smerte kan være forårsaket av tendinitt (senebetennelse), stenose (smal beinplass) eller en trakk muskel eller sene som klyper nerve i nærheten av en bestemt felles. Ifølge artikkelen "Nerve Pain Entrapment nevropati" på Painclinic.org, en ressurs forvaltes av smertespesialister, en klemt nerve "er forårsaket av fysisk komprimering eller irritasjon av større nerve badebukser og perifere nerver, produsere fjerne nerve smerte symptomer." Behandlinger for nerve smerte er lik de av sene smerter og inkluderer vanligvis en kombinasjon av hvile, immobilisering, is, varme, medisiner og rehabilitering øvelser.

Bruksanvisning

Bli kvitt Nerve Pain

•  Stopp all fysisk aktivitet og trening som påvirker din spesifikke nervesmerter. Bruk en felles spenne så ofte du kan når du skal ut mens du arbeider.

Ta to ibuprofen eller naproxen piller hver fire til seks timer i løpet av dagen. Gjenta dosering hver dag frem til din nerve smerte er borte.

Sett isen i en ispose eller inne i et håndkle. Stropp eller pakk isen pack eller hånd håndkle (bruk badehåndkle for å binde) rundt leddet slik at isen presses direkte mot deg smerte kilde. La is i stedet for 15 til 20 minutter. Gjenta hver tredje til fjerde time hele dagen. Fortsett isen behandling hver dag inntil den opprinnelige betennelse, hevelse og smerte har sunket.

Bruk en varmepute i 15 til 20 minutter til flere ganger per dag en gang betennelser og smerter er under kontroll. Bruk varmeputen hver dag frem til din nerve smerte er borte.

Foreta enkle tøyningsøvelser for skjøten der du har nerve smerter når betennelser og smerter er blitt vesentlig redusert. Hvis leddene beveger seg i to retninger (dvs. kne), strekke leddet så langt som mulig en måte og holde den bevegelsen i 15 til 30 sekunder. Deretter beveger leddet i motsatt retning og strekke det for en annen 15 til 30 sekunder. Hvis leddene beveger seg i mer enn to retninger (dvs. håndleddet), også strekke det til hver side, holder strekken i 15 til 30 sekunder hver vei.

Tips og advarsler

  • Sørg for at du får is på din nerve i løpet av de første 48 til 72 timer etter utbruddet av smerte. Is forårsaker vasokonstriksjon (innsnevring av blodårer) som reduserer inflammasjon og smerte følge ved å begrense strømmen av blod og lymfe til nerven og felles. Når første betennelsen er under kontroll, vil varmen fremme blodstrøm (med helbredende egenskaper som oksygen og vitamin C) til din skadet nerve.
  • Prøv å massere nerve som massasje øker også blodsirkulasjonen og beroliger nerve. Øvelsen vil bidra til å styrke omkringliggende vev og ta presset av den berørte nerve.
  • Bruk aldri is direkte på huden din, da dette kan forårsake frostskader. I tillegg, ikke starte noen rehabilitering øvelser for tidlig fordi fysisk aktivitet kan videre klemme eller skade nerve hvis betennelsen ikke er under kontroll.