Digidexo.com

Hvordan du gjenoppretter en Tongue Piercing

Hvordan du gjenoppretter en Tongue Piercing


Enten tungen piercing er symbolsk eller estetisk, er det resulterende hull i tungen et sår. Som andre sår, må du ta vare på den riktig for å unngå smitte og unødvendig smerte under healing prosessen. Sår inne i munnen leges under forskjellige betingelser fra andre sår på huden. Fuktighet inne i munnen og tilstedeværelsen av bakterier gjør det spesielt viktig å være flittig i omsorgen for piercing. Riktig stell hjelper deg å gjenopprette fra en tunge piercing uten problemer eller infeksjon.

Bruksanvisning

•  Plasser et par biter av knust is i munnen etter at du våkner opp. Siden blod bassenger i hodet mens du ligger nede, vil tungen sveller litt under søvn. La knust is til å smelte i munnen for å redusere hevelse, men ikke suge på isbit som suger bevegelse kan fjerne propper i piercing såret og forårsake blødninger. Drikke kaldt vann fra kjøleskapet hele dagen for å holde hevelsen ned.

Puss tennene veldig forsiktig med en myk-stritter tannbørste og tannkrem. Rengjøre tennene først i morgen, etter å ha spist og før sengetid for å hindre bakterier eller matrester fra å komme inn piercing såret.

Skyll munnen med antibakteriell munnvann. Gurglevann og kul ut munnvann rundt piercing i ett minutt, i det minste tre ganger hver dag.

Rens tungen ring med steril saltine løsning i mellom børsting og bruk av munnvann for å holde det bakterier-free.

Hint

  • En tunge piercing kan ta noen uker å helbrede. Opprettholde ettervern program før det er helt leget.
  • Vask alltid hendene før du omsorg for din piercing.