Digidexo.com

Ultrafiolett Lysterapi for Hives

Elveblest er en hud tilstand som er preget av intense, kløen renner. Disse renner: kan være forårsaket av en allergisk reaksjon, en infeksjon, eller til og med en nervøs tilstand. En form for terapi som blir mer og mer populært i behandlingen av denne tilstanden er ultrafiolett lys terapi, som påvirker huden på måter som gjør at kroppen til å helbrede de renner naturlig.

Konsultasjon

Før du begynner på et ultrafiolett lys terapi, ta kontakt med legen din om behandlingen er det rette valget for deg. Noen forhold som forårsaker elveblest kan lettere styres via medisiner (som også kan være billigere enn ultrafiolette lys behandlinger). I tillegg, hvis du har negative reaksjoner på ultrafiolett lys, deretter behandling som benytter den aktuelle bølgelengden kunne gjøre mer skade enn godt.

Finn en klinikk

Ultrafiolett lys terapi er vanligvis utføres på en klinikk. Som sådan, er det viktig at du velger en klinikk som føles riktig for deg. Snakk med legene som skal utføre inngrepet og se hvor profesjonelle de er. Sørg for at de forklare terapi, og at de viser mulige bivirkninger og risiko sammen med fordelene at behandlingen kunne ha. Det er viktig å huske på at for denne behandlingen skal virke, mer enn én økt vil trolig være nødvendig.

Risiko

Ultrafiolett lys terapi bruker spesielle lamper som produserer ultrafiolett lys. En pasients hud blir utsatt for en stråling som kan føre til kreft og skade øynene, blant andre ting. Briller skal brukes under prosedyren, og pasienten bør overvåkes nøye for å sikre at de ikke utvikle hudkreft. Hudirritasjon og følsomhet i form av en sol brenne er også vanlig.