Digidexo.com

Kostnader til Varicose Vein Treatment

Kostnader til Varicose Vein Treatment


Vanligvis åreknuter er et kosmetisk problem for folk flest. I noen tilfeller kan imidlertid tilstanden føre til mer alvorlige helseproblemer. Det finnes en rekke behandlinger tilgjengelig. Mange bære egenomsorg, mens andre krever medisinske prosedyrer eller med kirurgi. Den totale kostnad for behandlingen vil bestemmes av alvorlighetsgraden av tilstanden.

Fakta

Ifølge United States National Library of Medicine, Åreknuter påvirke én av to personer som er eldre enn 50 år De er mer vanlig hos kvinner enn menn. Venene i bena jobbe hardere og tåle mer press når det gjelder å frakte blod til hjertet. Som et resultat av de små ventiler som bærer blodet inne i venene har en tendens til å bryte ned

Identity

Selv ben og føtter er mest berørt, kan en hvilken som helst vene bli varicose. Hvis du har forstørret, vridde årer som er mørk lilla eller blå i fargen, er sjansen du har et tilfelle av åreknuter. Milde symptomer kan være verkende smerter eller tyngde i bena. Brenning, bankende, muskel kramper og hevelse i leggene er noen av de mer alvorlige symptomer.

Typer

Før du vurderer andre behandlinger for åreknuter, er det en god ideelt å prøve å bruke kompresjonsstrømper, også kjent som støtte slanger. Disse reseptbelagte strømper eller sokker kan legge trykk på nødvendige områder og bidra til å støtte svekket årer. Prisene varierer fra $ 50 til $ 125, og strømper kommer i en rekke størrelser og styrker.

Enkel laserbehandling og radiofrekvens okklusjon er andre behandlingsmetoder. Laserenergi eller radiofrekvensenergi brukes til å varme opp og skade veggen inne i en blodåre. Prosedyrene varierer fra $ 400 til $ 1000, og er mindre invasiv enn vene ligation og stripping kirurgi. Denne type kirurgi innebærer å binde seg og fjerne større årer. Varicose vein behandling koster kan variere fra $ 500 til $ 2500, i henhold til Sarasota Vaskulær eksperter.

Hensynet

Sclerotherapy er en annen form for behandling. Det er vanligvis brukes til å behandle edderkopp årer, men kan også brukes på mindre åreknuter. Denne prosedyren er avhengig av injeksjoner. Dybden, antall og størrelse av venene som skal behandles, vil bestemme antall sesjoner som kreves. Den gjennomsnittlige kostnaden er ca $ 150 per behandling, per strekning, ifølge 247surgery.com.

Advarsel

Forsikringsselskapene dekker kun varicose vein behandling når den utføres av medisinske årsaker. En undersøkelse og en gjennomgang av dine symptomer bør gjøres før totale kostnaden for behandling er gitt. Ikke bare bør legen fullt ut forklare behandlingstilbud, men også gi et skriftlig kostnadsoverslag over kostnader. Husk, noen metoder kan innebære flere typer behandlinger og flere økter. I så fall kan dette bety ekstra kostnader.