Digidexo.com

Hvordan lage Gumamela Oil

Hvordan lage Gumamela Oil


Gumamela olje er laget ved å trekke ut de råvarene som finnes i gumamela blomst. Disse fargerike blomster er ofte sett i hager på grunn av sin estetisk tiltalende utseende. Gumamela olje brukes til aromaterapi formål og regnes å ha medisinske verdier. Å gjøre denne type olje som kan gjøres med et par kasseroller vanligvis finner i de fleste kjøkken.

Bruksanvisning

•  Bruk en morter til å male opp den ønskede mengden av gumamela blomster som du vil bruke for å lage din olje. Dette kan være så mange som du ønsker; jo flere blomster du bruker mer konsentrert oljen vil være.

Ha bakken opp gumamela blomster i en bolle og hell på rundt 100 ml olivenolje. Du kan sette mer olje i, men sørg for at du har containere for det.

Bland olivenolje og gumamela blomster sammen med en tresleiv. Når de er grundig blandet hell blandingen i en gryte.

Sett gryten på en gasskomfyr og varme opp oljen sakte. La oljen varmes opp på lav varme; ikke la det koke.

varme oljen og gumamela blomster i lang tid, minst fire timer, men hvis det er mulig åtte timer. Jo lenger du varme blandingen, jo mer tilført oljen vil være med gumamela blomst.

Finish oppvarming av olje og blomster blanding så la det avkjøles til romtemperatur.

Plasser en sil over en bolle og hell innholdet i gryten inn i silen. Forlate silen på plass inntil all oljen har strømmet gjennom i bollen.

8. Hell gumamela olje fra bollen inn i en 100 ml glasskrukke og forsegle toppen med en kork toppen. Bruk olje som ønsket.

Tips og advarsler

  • Bruk så mange gumamela blomster som mulig når du gjør gumamela olje for de beste resultatene.
  • Pass på at du bare gjøre så mye gumamela olje som du kan lagre og ha containerne klar før du begynner å lage oljen.