Digidexo.com

Ginger for Sea Sykdom

Ginger for Sea Sykdom


Sammenhengen mellom det å være ute på sjøen og opplever kvalme kommer ned til selve betydningen av ordet. Kvalme kommer fra det greske ordet som betyr "skipet". Apotek løsninger som gir lindring av kvalme kommer med ubehagelige bivirkninger. Alternativ helse eksperter er imidlertid enige om at ingefær (fersk eller ekstrakt) er et trygt middel uten bivirkninger. Hvis du er utsatt for bevegelse eller sjøsyke, pakke litt ingefær te eller ekstrakt før din neste tur.

Reisesyke Definert

Selv om bevegelse sykdom er karakterisert ved opplevelsen av kvalme, ikke problemet stammer fra magen. Reisesyke er et resultat av forstyrrelser i det indre øret ved gjentatt bevegelse av sjøgang over havet eller bevegelse av en bil. Den foreslåtte forklaringen er at hjernen ikke er i stand til å koordinere all informasjonen korrekt når det er utilsiktet bevegelse. Reisesyke er kompleks, og så dette er bare en teori. Symptomer på reisesyke inkluderer kvalme, oppkast, svimmelhet og svetting.

Konvensjonell behandling Versus Ginger

I "The Green Pharmacy," James Dukes nevner vanlige agenter som brukes i konvensjonell medisin for å behandle bevegelse sykdom symptomer. Apotek tilbyr rettsmidler som har dimenhydrinate, noe som fører til tretthet og gjør en person føler seg minsten. Det er også en Transderm Scop patch tilgjengelig. Dette middel er laget med scopolamin, som er en forbindelse med bivirkninger som omfatter mulige hallusinasjoner og kramper.
Dukes forklarer videre at i en studie som sammenlignet dimenhydrinate og ingefær, fant forskerne at ingefær jobbet dobbelt så lenge dimenhydrinate. Forfattere av "urte rettsmidler" også konkludere med at ingefær er et godt undersøkt rette for motion-sykdom-relaterte kvalme.

Hvordan ta Ginger

Hvis du planlegger å reise, er det best å ta ingefær te eller ekstrakt før begynnelsen av turen. Duke anbefaler å ta to kapsler av ingefær 30 minutter før avgang.
For å gjøre en mage nybygger te, hogge opp to inches av ingefær og legge den til kokende vann. Rør deretter i streker av kamille, fennikel, appelsinskall og peppermynte.
Hvis du eier en juicer, kan du gjøre forfriskende og oppkvikkende ingefær drikke med to epler, en pære og en ett-tommers stykke ingefær. En annen deilig variant omfatter fire gulrøtter, ett eple og en ett-tommers stykke ingefær.
Ginger ale er også effektive, men det må gjøres med ekte ingefær.
Flere oppskrifter og tips finner du i "The Green Pharmacy."

Ginger Dosering og restriksjoner

Når du tar ingefær, bør man følge produsentens instruksjoner.
For fersk eller tørket ingefær, forfatterne av "urte rettsmidler" diktere følgende: 2 til 4 gram fersk ingefær per dag og 1 oz. maksimum per uke, 1 til 2 gram tørket ingefær per dag og ½ oz. maksimum per uke.
Maksimal dose for gravide kvinner er 2 gram per dag. Hvis du tar antikoagulantia, er bare 2 gram (tørket) og 4 gram (fersk) tillatt per dag.

Andre forholdsregler

Ingefær lindrer primært kvalme. Noen mennesker synes det er umulig å eliminere alle sine reisesyke symptomer. Ytterligere forholdsregler må tas, slik som unngåelse av alkohol og matvarer som er krydret eller høyt fettinnhold. Sørg også for å sitte på et sted der du kan oppleve minst mulig bevegelse.